• Головна
  • Як позбутися від катаракти назавжди
Новини компаній
09:00, 13 грудня 2020 р.

Як позбутися від катаракти назавжди

Новини компаній

Ще 20-30 років тому катаракта була важким захворюванням, яке істотно погіршувало зір і якість життя людини в цілому, часом призводячи до сліпоти. Сучасні технології та майстерність лікарів змінили все - діагноз «катаракта» вже не є вироком, а сама патологія повністю виліковна.

Катаракта пов'язана з помутнінням кришталика і досить підступна. На ранніх стадіях людина може не здогадуватися про її розвиток, а помітити хвороба, коли вже з'явилися симптоми: зниження гостроти зору, розмитість і контрастність зображення, светорассеяніє, світлобоязнь, ореоли навколо предметів. Зате лікар за допомогою спеціального обладнання визначить катаракту навіть на самому початку її появи. Ось чому важливо, починаючи з 40 років, звертатися до офтальмолога і регулярно проходити обстеження.

Як позбутися від катаракти назавжди, фото-1

Катаракта, по суті, являє собою природний процес старіння кришталика ( «живий» лінзи очі), який рано чи пізно відбувається у кожної людини. У дитинстві речовина кришталика рідке, в 20 років - подібно емульсії, а в 40 років вже гусне, стає гелеподібним, і у людини виникає потреба в окулярах. У більш пізньому віці речовина кришталика твердне настільки, що він перестає пропускати світло - людина сліпне. Ось це і є катаракта, якій ніякі краплі, мазі та інші народні засоби не допоможуть, а сама вона не розсмокчеться.

Єдиний ефективний спосіб лікування катаракти - операція із заміни кришталика, сучасним «золотим стандартом» якої є метод факоемульсифікації. Завдяки розвитку технологій ця процедура сьогодні настільки проста, що багато людей навіть порівнюють її з візитом до стоматолога. У «Офтальміка» вона проводиться амбулаторно, на сучасному обладнанні, триває 5-7 хвилин і людина практично відразу йде додому. При цьому вона вже зазвичай бачить, а максимальне зір отримує через кілька діб.

Успіх операції складається з безлічі факторів: стану здоров'я пацієнта, ступеня занедбаності катаракти, обладнання та технологій, що використовуються в клініці. Головною ж гарантією результату є кваліфікація лікаря, його досвід і навички. Не дарма видалення помутнілого кришталика вважається «перлиною» сучасної мікрохірургії ока, «ювелірної роботою справжнього майстра». Тут потрібен професіоналізм високого класу, до блиску відпрацьовані рухи в ході маніпуляцій. Саме такі хірурги міжнародного рівня працюють в медичному центрі «Офтальміка». Кількість проведених ними операцій в Україні та за кордоном обчислюється десятками тисяч, а точність і безпеку в цьому медичному центрі завжди на висоті. Ось чому більш 45000 пацієнтів з різних країн щорічно вибирають «Офтальміка».

Як позбутися від катаракти назавжди, фото-2

Ваші світяться очі, добрий зір, а з ним і нову якість життя - наша місія!

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
41,50
41,60
EUR
45,10
45,20
PLN
10,50
10,53
Оголошення
live comments feed...