• Головна
  • «Щасливий квиток» подарує львів’янам ЛКП «Львівелектротранс»
14:58, 1 квітня 2013 р.

«Щасливий квиток» подарує львів’янам ЛКП «Львівелектротранс»

Сьогодні у ЛКП «Львівелектротранс» стартувала акція «Щасливий квиток».  З 1 до 25 квітня усі пасажири, які зберуть 50 квитків можуть  взяти участь у цій акції.

Як повідомили у  ЛКП«Львівелектротранс»в акції можуть взяти участь усі охочі, які користуються міським електротранспортом, окрім працівників електротранспортного підприємства та  їхніх близьких родичів.

Для участі в акції необхідно впродовж  періоду її проведення зібрати 50 загальних квитків або 50 пільгових квитків на проїзд в електротранспорті міста та відправити їх поштою або принести  особисто за адресою: м. Львів, вул. Сахарова, 2  (відділ зборів, 1-ший поверх), зробивши позначку на конверті Акція «Щасливий  квиток». 3. На конверті слід вказати своє ім’я, домашню адресу та номер телефону.

Квитки мають бути закомпостовані і в належному стані, брудні, подерті, заклеєні квитки прийматись не будуть.

Переможці отримають три місячні картки на проїзд в електротранспорті загального користування та три місячні картки на проїзд в електротранспорті пільгового користування.

Визначення переможців проводитиметься 26 квітня 2013 року о 12.00 год. в присутності учасників акції за адресою: м. Львів, вул. Городоцька, 185 (вагонно-ремонтні майстерні).

Нагадаємо, щодня електротранспорт Львова обслуговує близько 200 тис. пасажирів на 9–ти трамвайних і 10–ти тролейбусних маршрутах. 9 трамваїв оснащено бездротовим Інтернетом Wi-Fi.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,86
39,92
EUR
42,93
43,00
PLN
9,90
9,95
Оголошення
live comments feed...