• Головна
  • Нові подробиці побиття учня на Львівщині: директорка школи, вчителі та мама хлопчика прокоментували інцидент, - ВІДЕО
13:01, 9 грудня 2020 р.
Надійне джерело

Нові подробиці побиття учня на Львівщині: директорка школи, вчителі та мама хлопчика прокоментували інцидент, - ВІДЕО

Уже декілька днів у мережі обговорюють інцидент з побиттям 11-річного учня у школі села Потелич, що на Львівщині. 3 грудня вчителька мови та літератури декілька разів вдарила шестикласника. Момент побиття на мобільний телефон зафільмували учні. 

Журналісти програми "Секретні матеріали" вирішили розібратися у події та поїхали одразу у село Потелич Жовківського району. Там вони поспілкувалися з директоркою місцевої школи, мамою 11-річного Костянтина та іншими учителями. 

Директорка школи у с. Потелич Світлана Ковальчук розповіла про ймовірний перебіг подій того дня. За її словами, 41-річну вчительку наштовхнув на насильство вислів 11-річного хлопчика. 

"Хлопчики побилися на коридорі, а вчителька вийшла та побачила цю проблему. Після цього вона їх розборонила. Далі вони пішли до класу і вчителька пішла за ними, щоб подивитися чи конфлікт вичерпаний. Зайшовши до класу, 11-річний Костянтин сказав їй у грубій формі (зі слів вчителя): "Йди звідси. Чому ти сюди прийшла?". І у вчительки здали нерви, так би мовити", - розповіла директорка. 

Мама шестикласника розповідає інший перебіг події. З її слів, хлопчик так сказав, адже вчителька почала бити його ще на коридорі.

"Він знав, що вона його ще наб'є, тому так і сказав. Він, звичайно, потім вибачився за слова перед нею", - додала жінка. 

Мати розповіла, що син прийшов додому з невеликою гематомою на голові. Згодом у мережі жінка побачила відео інциденту та налякалася. Вона каже, що до лікарів не зверталася, а сама почала лікувати забій. Жінка додала, що ця вчителька не вперше зривається на дітях. 

"Таки трохи сильний удар був. Скільки тієї дитини. Спочатку він плакав постійно, а вже пізніше йому стало легше. Це для нього сильний стрес", - продовжує мама Костянтина. 

Сама вчителька української мови та літератури та ексзавуч школи коментувати інцидент відмовилася. Вона наголосила, що розповіла усі деталі події. 

Колега Наталії по роботі (інший замісник директора школи) Степанія Старчак розповіла, що 11-річний хлопчик зовсім не був бешкетником, а сама педагогиня була вимогливою та строгою у роботі. Поведінку педагогині Степанія Старчак пояснити не може. 

Читайте також: На Львівщині нетверезий водій однієї з доставок скоїв ДТП та пропонував хабаря поліції, - ФОТО, ВІДЕО

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#побиття учня на Львівщині #побиття 11-річного хлопчика #побиття у селі Потелич #побиття у школі на Львівщині #новини ЛЬвів #новини Львова
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
41,25
41,35
EUR
45,60
45,69
PLN
10,60
10,66
Оголошення
live comments feed...