• Головна
  • Лоукостер Wizz Air відновив рейси зі Львова до 5 країн
16:01, 9 грудня 2020 р.
Надійне джерело

Лоукостер Wizz Air відновив рейси зі Львова до 5 країн

Угорський лоукостер Wizz Air оголосив про відновлення 22 рейсів з аеропортів України до інших міст світу. Серед них у грудня відновлять п'ять рейсів з та до Львова. 

Як повідомили на сайті "Економічної правди", з Києва відновлять рейси до 12 міст, з Харкова та зі Львова до 5 країн. Відтак у грудні з міста Лева можна буде полетіти до Берліна, Щецина, Братислави, Пардубіце та Вільнюса, відповідно до Львова також з цих аеропортів будуть курсувати літаки. 

У компанії зазначають, що остаточне відновлення буде залежати від подальших карантинних обмежень. У разі, якщо певну країну виключать із "зеленої" зони, то рейси до неї відкладуть на інші дати. 

Чи компенсують гроші після скасування рейсу?

Представники угорської авіакомпанії повідомляють, що клієнти, рейси яких скасували, отримають 120% компенсацію від початкової вартості квитка. Цю суму можуть нарахувати як WIZZ кредит, тому її можна буде витратити 24 місяців (після скасування) на інші квитки.

До того ж, якщо пасажири бронювали квитки через турфірми, то вони можуть отримати грошове відшкодування. Для цього потрібно звернутися зі спеціальним запитом до свого туроператора. 

Читайте також: Лоукостер Ryanair оголосив про запуск рейсу зі Львова до туристичного міста Італії

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#лоукостер Wizz Air #нові перельоти зі Львова #лоукостер Wizz Air відновив рейси зі Львова #рейси зі Львова #авіаквитки зі Львова #новини Львів #новини Львова
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,80
39,85
EUR
42,87
42,95
PLN
9,86
9,89
Оголошення
live comments feed...