• Головна
  • Кіпр позбудеться чотирьох відділень свого банку у Львові
10:59, 1 квітня 2013 р.

Кіпр позбудеться чотирьох відділень свого банку у Львові

Усі закордонні відділення кіпрських банків будуть поступово продані. Про це заявив міністр фінансів Кіпру Міхаліс Сарріс.

Він пояснив, що мова йде про банківські структури в Росії, Україні, Румунії, Сербії та ряді інших країн.

За словами Сарріса, Кіпр буде звертатися до нових ринків, таких як Китай і держави арабського світу. Він також заявив, що, незважаючи на "гіркоту, яку викликали в Росії події на острові", кіпрсько-російські відносини "залишаються хорошими".

Висловлювання міністра прозвучали в день, коли були опубліковані параметри угоди центробанку і мінфіну Кіпру з "трійкою" міжнародних кредиторів (Єврокомісія, Європейський центральний банк і Міжнародний валютний фонд) про реструктуризацію Банку Кіпру та ліквідацію Кіпрського народного банку.

Сарріс, як повідомляє Економічна правда, зазначив, що фінансовий сектор Кіпру і його роль як міжнародного ділового центру скоротиться.

Сильний удар, сказав він, нанесений аудиторським і юридичним фірмам, що працюють у сфері фінансових послуг. Тим не менш, він висловив надію на те, що "досить багато міжнародних компаній, в тому числі нових, повернеться на Кіпр після того, як минуть важкі часи".

Довідка

У Львові функціонує чотири відділення "Банк Кіпру" -- на вулицях Науковій, Грушевського, Бандери, а також на проспекті Шевченка.

 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,74
39,86
EUR
42,76
42,90
PLN
9,85
9,93
Оголошення
live comments feed...