• Головна
  • Книжкове чтиво грудня: 6 історій на будь-який смак
Партнерський матеріал
22:08, 3 грудня 2020 р.
Надійне джерело

Книжкове чтиво грудня: 6 історій на будь-який смак

Партнерський матеріал

Зимова пора - чудовий час, щоб насолодитися новою книгою у теплому та комфортному місці за горнятком запашного напою. Сайт 032.ua разом із книжковою платформою Yakaboo ми підготували добірку літературних новинок на будь-який смак. Технологія оранжевого вина, подорожі в минуле та майбутнє, пошуки щастя - пропонуємо добірку історій, які подарують яскраві враження. 

"Amber Revolution. Як світ закохався в оранжеве вино"

"Amber Revolution. Як світ закохався в оранжеве вино", Обкладинка книги

"Amber Revolution. Як світ закохався в оранжеве вино", Обкладинка книги

Традиційно, поціновувачі вина обирають біле, червоне або рожеве. Але чи чули ви про оранжеве вино? Саймон Вулф не лише чув, але й куштував та вирішив розповісти світові більше про історію появи цього напою. Споживання оранжевих вин започаткували у Грузії, де виноробством займаються понад 8000 років, але лише якихось 60 років тому відродили забуті звичаї.

"Сповідь книгаря"

"Сповідь книгаря", Обкладинка книги

"Сповідь книгаря", Обкладинка книги

Шон Байзелл видав продовження бестселера "Щоденник книгаря", яке тепер можна прочитати українською. Автор відверто та з гумором розповідає невигадані історії з життя, про спілкування з покупцями та спостереження за перехожими, а також про тонкощі своєї роботи.

"Бог-Імператор Дюни"

"Бог-Імператор Дюни", Обкладинка книги

"Бог-Імператор Дюни", Обкладинка книги

Українські читачі зможуть насолодитися четверою книгою із серії "Хроніки Дюни" Френка Герберта. Події відбуваються у далекому майбутньому, в галактичній імперії людства, де три з половиною тисячоліття править Лето ІІ Атрід. За цей час клімат Дюни повністю змінився: з пустельної на рослинну, зникли хробаки, а її правитель перетворився з людини на піщаного черв’яка. Видобуток прянощів зупинили, а найбільші запаси меланжі зберігаються в особистих сховищах Лето, і усіх, хто піде проти волі Імператора, позбалять права їх отримати. Та чи будуть піддані терпіти таке ставлення і чи знайдеться той, хто насмілиться кинути виклик Владиці?

"Червоний записник"

"Червоний записник", Обкладинка книги

"Червоний записник", Обкладинка книги

Доріс спокійно доживає свого віку. Усе, що в неї залишилося у цьому світі: Дженні, що живе в Америці і з якою вони щотижня спілкуються по скайпу, та червоний записник, куди вона занотовує свої спогади. Цей блокнот ще в дитинстві подарував їй батько. На сторінках багато імен близьких їй людей, але більшість з них уже померли. Доріс хоче залишити якусь згадку після себе, тому і веде щоденник. Кохані, вороги, рідні та друзі — кожному знайшла місце в записнику. Книжка Софії Лундберг навіює ностальгію та бажання зануритися у власні спогади. 

"Книжка, яка зробить тебе супермегащасливим"

"Книжка, яка зробить тебе супермегащасливим", Обкладинка книги

"Книжка, яка зробить тебе супермегащасливим", Обкладинка книги

Чи можуть усі бути щасливими? Франсуаза Буше запевняє, що так. Саме тому авторка створила дитячу книжку, яка допоможе у похмурі дні, врятує від Ретроградного Меркурія та зробить супермегащасливим. Дітям розкажуть де ховається щастя та як його знайти у друзях, новій відеогрі, смачній булочці чи какао. Завдяки смішним, але переконливим аргументам Франсуази Буше, у дітлахів не залишиться ні крихти сумнівів, що всі створіння на Землі можуть бути щасливими, тому й вони теж.

"Тримайтеся за своїх дітей. Чому батьки повинні бути важливішими за однолітків"

"Тримайтеся за своїх дітей. Чому батьки повинні бути важливішими за однолітків", Обкладинка книги

"Тримайтеся за своїх дітей. Чому батьки повинні бути важливішими за однолітків", Обкладинка книги

Настає момент, коли дитина поступово віддаляється від батьків і лише друзі чи однокласники є для неї авторитетом. Здається, що повернути колишню прив'язаність просто неможливо. Книга психотерапевта Гордона Ньюфелда та лікаря Габора Мате розповідає про цей феномен людських стосунків. Автори досліджують культуру однолітків та ризики, які вона несе. Батькам також пропонують шляхи відновлення зв'язку зі своїми дітьми.

Читайте також: Новий 2021 рік Білого Металевого Бика: які кольори використати та що подати на стіл

Фото на головній: Dollar Gill

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#новини Львова #львівські новини #література #книги #книжкові новинки #що почитати
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
41,50
41,60
EUR
45,10
45,20
PLN
10,50
10,53
Оголошення
live comments feed...