• Головна
  • У Сокільниках збудують новий "Епіцентр" із магазином та логістичним центром
12:15, 3 грудня 2020 р.
Надійне джерело

У Сокільниках збудують новий "Епіцентр" із магазином та логістичним центром

2 грудня у Львівській облдержадміністрації анонсували інформацію про будівництво торговельного центру "Епіцентр" у Сокільниках, що неподалік Львова. Зауважують, що передбачено понад 2000 нових робочих місць.  

За даними пресслужби Львівської ОДА, планують побудувати торговельний центр із відкритими фасадами, де створять регіональний логістичний комплекс. На першому поверсі має бути торговельний магазин. На другому та третьому - логістичний центр, який вирішили створити для удосконалення онлайн замовлень. Будівництво об’єкту планують завершити до кінця 2021 року.

Хочуть збудувати логістичний центр, щоб пришвидшити виконання онлайн замовлень, а також зменшити навантаження на працівників. Гендиректор компанії “Епіцентр” Петро Михайлишин. зауважив, що вони сплачуватимуть майже 200 мільйонів гривень податків щорічно у бюджети різних рівнів. 

Довідково."Епіцентр" —  це мережа торговельних центрів в Україні. Її засновали у 2003 році. Належить колишньому члену фракції Партії регіонів нардепу Олександру Герезі та його дружині. Наразі у Львові є два торговельні центри мережі, вони розміщені на вулиці Городоцькій та Богдана Хмельницького. Ще один у Сокільниках на вулиці Стрийській, 30. 

Логістичний центр — це спеціалізоване підприємство. Його основними функціями є обробка та зберігання вантажів, митне оформлення, інформаційні послуги. 

Нагадаємо, у листопаді цього року у Львові відкрили оновлений торговий центр "Епіцентр" на Городоцькій із drive ареною та продуктовим супермаркетом (food market).

Читайте також: Звідки привезуть головну ялинку для Львова та що відомо про роботу Різдвяного ярмарку, - ВІДЕО

Фото на головній: ua.news

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #032.ua #"Епіцентр" #новини
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
41,25
41,35
EUR
45,60
45,69
PLN
10,60
10,66
Оголошення
live comments feed...