• Головна
  • Іригатор: навіщо він потрібен і як ним користуватися
Новини компаній
15:00, 3 грудня 2020 р.

Іригатор: навіщо він потрібен і як ним користуватися

Новини компаній
Іригатор: навіщо він потрібен і як ним користуватися, фото-1

Хоча іригатор почав випускатися ще у 60-х і більшість користувачів встигли високо оцінити його можливості, але є й скептики, які вважають цей прилад вдалим маркетинговим ходом. Саме для них ми підготували матеріал про призначення цього пристрою та його основні функції.

Спеціальні рекомендації

Такий аксесуар не замінює, а доповнює дію таких звичних для нас предметів гігієни, як зубна нитка, паста, ополіскувач, щітка. Більшість стоматологів дотримуються думки, що цей пристрій має бути у кожному домі. Дійсно, огляд у спеціалізованому кабінеті завжди починається з очищення порожнини рота, яке виконується таким приладом. Настійно рекомендується застосування цього пристосування при наявності таких проблем:

  • Різні бактеріальні інфекції, а також захворювання ясен, які провокують кровоточивість, набряклість.
  • Носіння брекетів або інших ортодонтичних конструкцій.
  • Сухість у роті, недостатнє слиновиділення, викликане різними причинами – прийманням деяких препаратів або генетичною схильністю.
  • Особлива форма зубів, яка сприяє накопиченню залишків їжі.

Приводом для регулярного використання пристрою також є куріння, часте вживання напоїв і харчових продуктів, що впливають на колір емалі, а також діабет.

Основні принципи роботи та правила застосування

Пропонуються портативні й стаціонарні моделі, але незалежно від їх функціональних особливостей, всі вони складаються з трьох основних елементів:

  • Джерело рідини. Більшість варіантів укомплектовані спеціальним резервуаром, який попередньо наповнюється водою, але окремі іригатори можуть кріпитися прямо до крана.
  • Силовий вузол. Принцип дії полягає у подачі струменя води у порожнину рота під певним тиском. Силовий вузол може мати дві основні конструкції – електрична або механічна помпа. Деякі пристрої приводяться в дію за допомогою водопровідної води.
  • Змінні насадки. Направляють потік рідини на різні ділянки порожнини рота. Залежно від конфігурації, вони виконують певні функції – очищення язика та внутрішньої поверхні щік, антибактеріальна обробка, масаж ясен, а також успішно справляються з вирішенням інших завдань.

На сайті мультирегіонального інтернет-магазину MAKEUP makeup.com.ua/categorys/538149/ ви можете замовити іригатор різної конструкції з безкоштовним доставленням за призначенням.

Зупинимося докладніше на тому, як правильно застосовувати такий пристрій, щоб отримати максимальну результативність:

  • Частота застосування. Зазвичай вранці та ввечері, після виконання традиційних гігієнічних процедур. В окремих випадках допускається періодичне використання після їди (має специфічний запах чи викликає зміну кольору емалі). Можна також обмежитися й вечірнім застосуванням. Час процедури зазвичай становить 3-5 хвилин.
  • Цільова аудиторія. Більшість моделей адресовані дорослим (18+), але є варіанти для всієї родини, які можуть застосовувати діти шкільного віку (переважно від 6 років).
  • Не тільки вода. Для підвищення терапевтичного ефекту можна використовувати настої трав, ополіскувачі, спеціальні розчини для іригаторів.
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
41,50
41,60
EUR
45,10
45,20
PLN
10,50
10,53
Оголошення
live comments feed...