• Головна
  • Новий простір Smart Kids: дитині розвиток, батькам — краса
Новини компаній
17:00, 4 грудня 2020 р.

Новий простір Smart Kids: дитині розвиток, батькам — краса

Новини компаній
Масаж у просторі краси Smart Kids

Масаж у просторі краси Smart Kids

Кожна молода мама мріє про здоровий відпочинок і прагне бути красивою. При цьому досить важливим для неї є організація дозвілля дитини. Часто матусі настільки заклопотані, що у них бракує часу та сил на б'юті процедури.

Smart Kids знають як важко жінкам залишатися красивою та доглянутою при наявності маленької дитини. Саме тому на базі дитячого центру розвитку Smart Kids відкрився простір краси та здоров'я. Поки маленькі чуда розвиваються та розважаються на заняттях Smart Kids, матусі мають змогу віддатися в руки професіоналів, скориставшись послугами масажиста, косметолога та майстра лазерної епіляції.

Більшість мам відчувають почуття провини за те, що залишають дітей без своєї уваги, в той час, який хочуть присвятити собі та своїй красі. В просторі краси та здоров'я не доведеться відчувати почуття провини та каяття — дитина відмінно проведе час на заняттях Smart Kids.

У Smart Kids пропонують для дітей заняття з підготовки до школи, різноманітні розвиваючі заняття, ментаніум, англійська мова, заняття з логопедом, а також з психологом.

Простір краси центру Smart Kids має ряд переваг над іншими салонами краси, які не орієнтовні на обслуговування клієнтів з дітьми.

  • В просторі краси та здоров'я Smart Kids мама може спокійно присвятити час для себе, не турбуючись про малюка та його безпеку.

Це одна з найголовніших переваг нашого простору. На жаль, звичайні салони краси, в яких погодяться прийняти Вас із дитиною, не здатні забезпечити її дозвілля та безпеку.

Навіть якщо у звичайному салоні краси обладнаний дитячий куточок — це не гарантує Вам повного релаксу. Дитина може відволікати не лише Вас, а й інших відвідувачів салону.

  • Винятковий професіоналізм.

Спеціалісти простору краси мають великий досвід роботи та медичну освіту. В нашому салоні здоров'я Вашого тіла та обличчя в безпеці. Досвід фахівців дозволяє виконувати усі процедури з особливою турботою про Вас, а також максимально якісно та швидко. Вам не доведеться переривати процедуру, щоб зайняти свою дитину, Ви зможете повністю окунутися в світ краси та релаксу.

  • У центрі для процедур застосовується найновіше сучасне обладнання та найкраща професійна сертифікована косметика.

Наші спеціалісти допоможуть індивідуально підібрати для Вас необхідну процедуру та косметичні засоби.

Потрібна корекція фігури чи розслабляючий масаж? Мрієте про професійний догляд та очищене обличчя? Плануєте лазерну епіляцію певних зон тіла? Простір краси та здоров'я пропонує широкий спектр процедур для Вашого догляду.

З детальним переліком послуг, які надають фахівці простору краси та здоров'я можна ознайомитися на сайті.

Косметолог у просторі краси Smart Kids

Косметолог у просторі краси Smart Kids

У просторі краси та здоров'я центру Smart Kids точно знають, що материнство — це чудовий період в житті кожної жінки. Це час радості, краси та ніжності. Ми допомагаємо знову відчути впевненість в собі та зустрітись із своєю жіночністю.

Ми знаємо, з якими проблемами та змінами стикаються тіло, шкіра та волосся жінки після пологів. Ви можете звернутися за консультацією до наших спеціалістів і вони неодмінно знайдуть рецепт краси та здоров'я, який підійде саме Вам.

Сучасний темп життя насичений різноманітними подіями, активностями та важливими справами. Простір краси дозволяє розумно і правильно розподілити час мами та дитини. Очікуючи дитину із розвиваючих занять, проведіть свій час з користю для себе!

Перед відвідуванням нашого простору краси рекомендуємо попередньо записатись, щоб наші майстри з радістю очікували на Вас, водночас економлячи Ваш дорогоцінний час.

вул. Варшавська, 35а

+ 38 (068) 256 65 50 

https://www.facebook.com/smartkidslviv

https://www.instagram.com/smartkidslviv_/

https://smart-kids.com.ua/

Лазерна епіляція у просторі краси Smart Kids

Лазерна епіляція у просторі краси Smart Kids

 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
41,25
41,35
EUR
45,60
45,69
PLN
10,60
10,66
Оголошення
live comments feed...