• Головна
  • У МОЗ розповіли, чи продовжуватимуть карантин вихідного дня в Україні: подробиці
11:05, 1 грудня 2020 р.
Надійне джерело

У МОЗ розповіли, чи продовжуватимуть карантин вихідного дня в Україні: подробиці

Міністерство охорони здоров'я не рекомендує продовжувати карантин вихідного дня у грудні. За даними міністерства, він виявився не ефективним в Україні. 

Про це повідомив міністр охорони здоров'я Максим Степанов під час прямого ефіру на телеканалі "Україна 24", передає "Українська правда". За словами посадовця, остаточні результати трьохтижневого карантину вихідного дня можна буде побачити цього тижня. Однак міністр вважає, що він був неефективним через його порушення у містах України.

Максим Степанов наголосив, що українці не дотримувалися нових обмежень, а деякі заклади не звертали увагу на розпорядження уряду та продовжили працювати. До того ж, міністр зауважив, що МОЗ не висуватиме пропозицію продовжити карантин вихідного дня

Нагадаємо, що уряд планує запровадити повний локдаун (попередні дати: з 24 грудня по 15 січня). Станом на 1 грудня це рішення остаточно не прийняли, однак воно зібрало чимало прибічників серед міністрів. Першим про локдаун розповів міністр культури України Олександр Ткаченко, він порекомендував запровадити нові обмеження на новорічні свята. Про радикальніший локдаун заявив і міністр внутрішніх справ Арсен Аваков, який наголосив, що він повинен тривати від трьох до чотирьох тижнів.  

Читайте також: Локдаун в Україні: що наразі відомо про можливе посилення карантинних обмежень

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#локдаун в Україні #карантин вихідного дня в Україні #чи продовжуватимуть карантин вихідного дня #новини Львів #новини Львова
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,74
39,86
EUR
42,76
42,90
PLN
9,85
9,93
Оголошення
live comments feed...