• Головна
  • Для лікарні ШМД придбали найсучасніше обладнання для обстеження пацієнтів, - ФОТО
19:04, 26 листопада 2020 р.
Надійне джерело

Для лікарні ШМД придбали найсучасніше обладнання для обстеження пацієнтів, - ФОТО

Для лікарні швидкої медичної допомоги Львова за кошти міського бюджету закупили найсучаснішу у світі ангіографічну інтервенційну систему Philips Azurion, внутрішньосудинний ультразвук та рентгенівський пересувний С-арочний апарат. Загальна вартість апаратів становить майже 36 млн грн.

Про це повідомили у пресслужбі Львівської міськради. Сучасна техніка прийшла на заміну старому ангіографу, який лише тимчасово працював. На базі лікарні швидкої медичної допомоги діє найбільший у Західній Україні ангіографічний центр, який займається і інсультами, і інфарктами, і стентуванням різних судин, тож техніка дозволить обстежувати ще більше пацієнтів.

За словами керівника лікарні Олега Самчука, медзаклад також має сучасний УЗД-апарат і С-арку для постановки кардіостимуляторів та додаткових операцій на серці, які потребують рентген-контролю. Новий ангіограф планують запустити до кінця 2020 року. Інша техніка уже працює.

Сучасне обладнання дозволить здійснювати операції на судинах серця, головного мозку та інших судинах організму. Бригади спеціалістів, які цим займаються, уже сформовані. Медики наголошують, що сучасні пристрої набагато менше опромінюють пацієнтів.  А пересувний рентгенівський С-арочний апарат лікарі зможуть використовувати в різних операційних, але насамперед - під час встановлення кардіостимуляторів.

Читайте також: У Львові створили петицію щодо покращення стану води у місті: де підписати

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#новини Львова #львівські новини #медицина #лікування #лікарня ШМД #техніка
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,74
39,86
EUR
42,76
42,90
PLN
9,85
9,93
Оголошення
live comments feed...