• Головна
  • Вступна кампанія-2020 продовжена і є шанс подати заяви до деяких американських університетів. На що звернути увагу при виборі ВНЗ?
Новини компаній
17:00, 26 листопада 2020 р.

Вступна кампанія-2020 продовжена і є шанс подати заяви до деяких американських університетів. На що звернути увагу при виборі ВНЗ?

Новини компаній
Вступна кампанія-2020 продовжена і є шанс подати заяви до деяких американських університетів. На що звернути увагу при виборі ВНЗ?, фото-1

Перелічувати плюси вищої освіти в США можна довго: престижний диплом, якісні знання і навички, стажування і практика, можливість одразу працевлаштуватися за кордоном… До цього додаються і мінуси: активна підготовка до вступу, візові питання, оплата всіх витрат. Треба знайти варіант, який би допоміг збалансувати переваги і недоліки освіти в США. Розглянемо оптимальні варіанти для вступу, дізнаємося, як підвищити свої шанси на зарахування до бажаного ВНЗ.

Основні особливості американської освіти для іноземців

Перше, що слід пам’ятати, для вступу може знадобитися підготовка у вигляді курсів. Зараз вони проходять дистанційно, по завершенню треба скласти іспит SAT чи ACT. Це для того, аби зрівняти різницю в американській та українській середній освіті (там повна школа – це 12 років). Деякі університети не вимагають цієї підготовки, їх ми і розглянемо далі.

Американські ВНЗ дозволяють обрати майже будь-яку спеціальність, яка тільки існує. В цій країні напрямки освіти фактично нічим не обмежені. Окрім того, можна міняти професійний напрямок, так роблять багато студентів. Це можна організувати, особливо в межах свого ВНЗ. Студентам відкриті всі нові технології і відкриття, лабораторії та наукові бази тут – найкращого рівня. Саме тому американські випускники університетів цінуються по всьому світу. Іноземні студенти, які показали себе з найкращої сторони, залишаються працювати в США.

Стипендія – те, що може допомогти в оплаті навчання та інших витрат студента. Її можна отримати як при вступі, за видатні академічні успіхи, волонтерство, так і під час навчання, за досягнення в спорті, соціальній роботі й т.д.

Огляд університетів і коледжів США

Розглянемо варіанти американських ВНЗ, де іноземним студентам надаються не найскладніші умови вступу, а сам навчальний процес є дуже якісним. Отже:

  • Shorelight Education. Організація, яка базується в Бостоні й допомагає іноземним вступникам отримати якісну американську освіту. Можна вступати одразу на перший курс університету, який триватиме в партнерському ВНЗ організації. Потім можна перейти до іншого закладу. Спеціальності: архітектура, дизайн, IT, туризм, спорт і т.д.
  • Lincoln University. Це приватний некомерційний навчальний заклад в Окленді, з великою науковою та бібліотечною базами, навчальними зонами і кафетерієм. Вчитися можна за напрямками ділове адміністрування фінансовий менеджмент, медицина, інформатика, гуманітарні науки. Плата за рік бакалаврату складає 14 000 доларів, це найдешевший варіант і затоці Сан-Франциско. Для вступу треба подати високі результати мовного тесту, атестат про середню освіту. Важлива частина – есе про мотивацію вчитися саме в цьому ВНЗ. Із цим та іншими вступними творами якісно і швидко допоможе ресурс https://grademiners.com/.

Це лише деякі популярні престижні університети США із лояльними умовами вступу для іноземних студентів. Плюс в тому, що багато ВНЗ пропонують дистанційну форму навчання, що економить сили, час і гроші.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
41,25
41,35
EUR
45,60
45,69
PLN
10,60
10,66
Оголошення
live comments feed...