• Головна
  • У Львові двічі зіграють мюзикл «Маестро Боскетті»
10:49, 29 березня 2013 р.

У Львові двічі зіграють мюзикл «Маестро Боскетті»

Два сеанси музичної вистави «Маестро Боскетті: скульптор і його дива» відбудуться у Львові з нагоди підготовки до Паломництва в Україні мощей Святого Івана Боско – великого святого апостола і педагога дітей та молоді, особливо найбільш потребуючих.

Зі слів організаторів, вистава розповідає про життя та місію серед молоді о. Івана Боско – Маестро, який із сухого одноманітного і «сирого» матеріалу витесував справжні витвори мистецтва – молоді, сповнені життя юнацькі душі.

Львів’яни вже бачили виставу 2 лютого цього року у львівському ЦТДЮГ «Погулянка», де переповнений зал глядачів стоячи аплодував і скандував «на біс».

Мюзикл був написаний та вперше поставлений у 2009 році в Італії з нагоди святкування 150-ліття від заснування Згромадження Салезіян. Сьогодні львівська молодь його переклала і адаптувала для того, щоб у молодіжний спосіб показати усім бажаючим особу та місію Святого молоді Івана Боско.

Мюзикл «Маестро Боскетті: скульптор і його дива» усі охочі можуть побачити 31 березня у Центрі творчості дітей та юнацтва Галичини «Погулянка», що на вул. Вахнянина, 29. Перший сеанс відбудеться о 15:00, другий – о 18:00 год. Вхід вільний (добровільна пожертва). 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,98
40,04
EUR
43,15
43,20
PLN
10,01
10,05
Оголошення
live comments feed...