• Головна
  • Олег Сенцов приїде до Львова знімати фільм про бандитські 90-ті
12:21, 25 листопада 2020 р.
Надійне джерело

Олег Сенцов приїде до Львова знімати фільм про бандитські 90-ті

Днями відомий український кінорежисер Олег Сенцов завершив знімати сцени нового ігрового фільму "Носоріг" у Кривому Розі та збирається до Львова.

Про це Сенцов повідомив на своїй сторінці у соцмережах. Із його слів, з 24 листопада знімальна група почала переїзд до Львова. Саме тут відбудеться останній знімальний тиждень. 

"Носоріг" має бути повнометражним ігровим фільмом, що розповідає про бандитські 90-ті роки. Головний герой - колишній молодий бандит. Він згадує своє життя та розуміє, що усі події у його житті були з якоюсь метою. Його завдання - зрозуміти до чого він готовий тепер.

Зазначимо, 2013 року фільм обрали у Держкіно для державного фінансування на 3,9 млн грн (загальний бюджет становив 8,1 млн грн). Але через незаконне ув'язнення режисера в Росії, виробництво заморозили. Після повернення Олега Сенцова на Батьківщину, він узявся за роботу з новими силами.

9 липня 2020 року стало відомо, що "Носоріг" отримає 25 млн грн держпідтримки - це половина від загального бюджету стрічки. Іншу частину коштів надав німецький кінофонд Medienboard Berlin-Brandenburg і Польський кіноінститут, у жовтні фільм отримав фінансування від Європейського фонду підтримки спільного кіновиробництва та прокату кінематографічних та аудіовізуальних робіт EURIMAGES.

Перші кадри почали знімати у вересні, щоб зафіксувати цвітіння соняшників на полях. Основний період зйомок припав на жовтень-листопад. Найближчим часом у Львові відбудеться останній тиждень зйомок.

Читайте також: У Львові створили стріт-арт на знак протесту щодо насильства над бездомними, - ФОТО

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#новини Львова #львівські новини #фільм #зйомки #Олег Сенцов #Носоріг
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,97
40,20
EUR
42,97
43,02
PLN
9,88
9,91
Оголошення
live comments feed...