• Головна
  • На філію "Львівська залізниця" незаконно постачали неякісні запчастини з Росії
14:07, 19 листопада 2020 р.
Надійне джерело

На філію "Львівська залізниця" незаконно постачали неякісні запчастини з Росії

Працівники Служби безпеки України викрили схему постачання на регіональну філію "Львівська залізниця" товарів з Російської Федерації. Їх незаконно перевозили через окуповані території країни. 

Як повідомили у пресслужбі СБУ, махінації з російськими неякісними запчастинами проводили протягом 2019 то 2020 років. До цього були причетними посадовці філії, які керували комерсантами. Непридатні запчастини перевозили через окуповані частини Донецької та Луганської областей. 

Експерти розповідають, що використання таких запчастин могло спричинити непередбачувані ситуації з летальними випадками. До того ж, це спиричинило філії "Львівська залізниця" чимало фінансових втрат. 

У СБУ вважають, що через систему ввозу запчастин в Україну могли фінансувати "ДНР" та "ЛНР". Зараз у Львові та Києві тривають обшуки у посадовців "Укрзалізниці" та в офісах комерційних структур постачальників. Поліція відкрила кримінальне провадження за ст. 191 Кримінального кодексу України. Досудове розслідування триває.

Нагадаємо, що 18 листопада зранку у квартирі на вулиці Таджицькій у Львові виявили тіло жінки без ознак життя. На тілі загиблої 44-річної львів'янки виявили ножове поранення.

Читайте також: На Самбірщині водій Opel на смерть збив 59-річну жінку, - ФОТО

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#філія "Львівська залізниця" #запчастини з Росії #СБУ #махінації #обшуки #новини Львів #новини Львова
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,74
39,85
EUR
42,72
42,82
PLN
9,87
9,92
Оголошення
live comments feed...