• Головна
  • Загиблого Героя Івана Горошка поховають у Львові 19 листопада
12:09, 18 листопада 2020 р.
Надійне джерело

Загиблого Героя Івана Горошка поховають у Львові 19 листопада

19 листопада у Львові попрощаються із загиблим на війні 21-річним військовослужбовцем 80-ї окремої десантно-штурмової бригади Іваном Горошком.

Про це повідомили у пресслужбі Львівської міськради. Прощання розпочнеться о 12:00 у Гарнізонному храмі святих апостолів Петра і Павла (вул. Театральна, 11). Пізніше Героя поховають на Личаківському цвинтарі у Львові.

Іван Горошко, Фото: 80 ОДШБр

Іван Горошко, Фото: 80 ОДШБр

"Командування та особовий склад 80 окремої десантно-штурмової бригади висловлює щирі співчуття рідним та близьким захисника України", - наголосили у 80-ій ОДШБр.

Прощальні заходи відбудуться з дотриманням карантинних обмежень, тож усіх просять бути на відстані один від одного та в засобах захисту, обов’язково — у масках чи респіраторах.

Нагадаємо, Іван Горошко загинув 16 листопада в районі проведення операції Об'єднаних сил, під час охорони базового табору. У 12-річного уродженця Кіровоградської області залишилася вагітна дружина. Обставини загибелі захисника України встановлюють.

Додамо, що за непідтвердженою інформацією, Іван Горошко загинув при виконанні службових обов'язків на строковій службі у районі смт Станиця Луганська. Він отримав смертельне кульове поранення в область потилиці зі стрілецької автоматичної зброї. За версією слідства, застрелив його співслужбовець.

Читайте також: Кількість хворих на коронавірус у Львові та області станом на 18 листопада

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#новини Львова #львівські новини #захисник #Іван Горошко #80 ОДШБр
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,74
39,86
EUR
42,76
42,90
PLN
9,85
9,93
Оголошення
live comments feed...