• Головна
  • Гурт "Бумбокс" розповів деталі п'ятничного концерту у Львові та коли прибула поліція
17:47, 15 листопада 2020 р.
Надійне джерело

Гурт "Бумбокс" розповів деталі п'ятничного концерту у Львові та коли прибула поліція

У п'ятницю, 13 листопада, у нічному клубі Маlevich відбувся концерт відомого українського гурту "Бумбокс". У той же вечір інфопростір Львова сколихнула новина про те, що поліція припинила захід через порушення карантинних вимог.

Як передає 032.ua, музиканти розповіли, як усе відбувалося. Із їхніх слів, кількість відвідувачів у концерт-холі була обмежена карантинними нормами. На вході усім вимірювали температуру та впускали лише у масках. Приміщення поділили на кілька зон і кожен, хто мав квиток, мав і закріплене за собою місце.

"Волонтери та охорона готові прийти на допомогу. Концерт проходить відмінно, ближче до кінця люди починають вставати. Ніхто цього не заперечує. Ви уявляєте, рок-н-рол так діє на людей. Навіть в карантин", - пояснили учасники гурту.

За інформацією музикантів, уже після того як концерт завершився, о 21:55 у клубі залишився тільки технічний персонал. Після концерту прибула поліція та склала протокол на організаторів концерту. Наступного тижня будуть розбиратися з ситуацією.

"А що робити, якщо фан підхопився зі свого місця, проспівав рядок з пісні і знову сів? "Десять год тюрмы"?", - резюмували в "Бумбоксі".

Читайте також: Карантин вихідного дня: що відбувається у Львові, - ДОПОВНЕНО

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#новини Львова #коронавірус #COVID-19 #Бумбокс #концерт
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,88
39,95
EUR
42,88
42,93
PLN
9,87
9,90
Оголошення
live comments feed...