• Головна
  • У Львові закрили кнайпу "Під Золотою Розою": у "FEST" розповіли причину
17:57, 13 листопада 2020 р.
Надійне джерело

У Львові закрили кнайпу "Під Золотою Розою": у "FEST" розповіли причину

13 листопада у "Холдингу емоцій! FEST" повідомили про офіційне закриття Галицько-жидівської кнайпи "Під Золотою Розою", що була розташована на вул. Старознесенській,37. 

Як повідомив у коментарі журналістці 032.ua PR-менеджер холдингу Тарас Маселко, повторно відкривати заклад не будуть. Ймовірно на його місці створять новий ресторан. Закрили "Під Золотою Розою" через економічні проблеми. 

"Заклад закритий. Нам сумно з цього приводу, бо то один з тих випадків, коли ми казали, що ми змінюємо місто, а місто змінює нас. Роза змінювалась кілька разів і ми старались аби відповідала реаліям і сучасності", - наголосив Тарас Маселко.

Кореспондентка сайту 032.ua зателефонувала на "гарячу лінію" холдингу "FEST", де про закриття нічого не чули. Однак на офіційному сайті у рубриці "ресторани" пише, що кнайпа "Під Золотою Розою" тимчасово не працює. 

Галицько-жидівська кнайпа «Під Золотою Розою», Фото - "Фест"

Галицько-жидівська кнайпа «Під Золотою Розою», Фото - "Фест"

Особливістю цього закладу були староєврейські традиції. Будь-яка страва не мала відповідних цін, щоб кожен гість міг поторгуватися за свою їжу. Назву кнайпа отримала від місця у якому розташована. Її побудували поблизу руїн синагоги, що мала назву Золота Роза. 

Читайте також: На Сихові відкрили оновлений супермаркет "Арсен": що змінилося, - ФОТО

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#закриття Галицько-жидівської кнайпи "Під Золотою Розою" #закриття ресторану Львів #"Під Золотою Розою" Львів #новини Львів #новини Львова
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,87
39,90
EUR
42,94
42,99
PLN
9,92
9,95
Оголошення
live comments feed...