• Головна
  • У ТРЦ “Форум Львів” надбудують ще один поверх з кінозалами
11:23, 13 листопада 2020 р.
Надійне джерело

У ТРЦ “Форум Львів” надбудують ще один поверх з кінозалами

13 листопада на засіданні виконавчого комітету Львівської міськради затвердили містобудівні умови та обмеження для проєктування надбудови ТРЦ  “Форум Львів“ на вул. Під Дубом, 7-Б.

Як передає 032.ua, з відповідною пропозицією до міста звернулося ПрАТ “Мульті Весте Україна З“. Планують надбудувати кінозали. Компанія ще має отримати усі необхідні дозволи від профільних органів, розробити робочий проєкт та пройти з ним експертизу, погодити паспорт кольорового опорядження фасаду тощо.

Згідно з МУО, висота торгово-розважального центру не повинна перевищувати 28 метрів. Максимально допустимий відсоток забудови земельної ділянки – існуючий. Об’єкт розташований у кварталі історично сформованої житлової та громадської забудови у межах історичного ареалу міста.

За даними YouControl, ПрАТ “Мульті Весте Україна З“ зареєстроване з листопада 2007 року у Києві на вулиці Студентській, 5-7В. Керівником вказаний Антуан Жан Поль Мокашен. Засновниками - кіпрська компанія "МВЧ ЮКРЕЙН 3 ЛІМІТЕД", кінцевий бенефіціар - Стівен Аллен Шварцман. Основний вид діяльності - надання в оренду й експлуатацію власного чи орендованого нерухомого майна.

Читайте також: Львівська районна рада: які депутати та партії пройшли на виборах 2020

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#новини Львова #львівські новини #ТРЦ #Форум Львів #добудова #кінотеатр #кінозал #Мультиплекс
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,88
39,95
EUR
42,88
42,93
PLN
9,87
9,90
Оголошення
live comments feed...