• Головна
  • У Львові нетверезий водій Daewoo Lanos зніс електроопору біля пішохідного переходу, - ВІДЕО
10:07, 12 листопада 2020 р.
Надійне джерело

У Львові нетверезий водій Daewoo Lanos зніс електроопору біля пішохідного переходу, - ВІДЕО

11 листопада увечері на вулиці Городоцькій у Львові водій авто Daewoo Lanos в'їхав у електроопору поблизу пішохідного переходу. Керманич був у стані алкогольного сп'яніння та поводив себе агресивно. 

Як повідомили у пресслужбі Патрульної поліції Львівщини, у повідомленні правоохоронцям очевидці розповіли, що водій був без свідомості після зіткнення. Після приїзду патрульні побачили, що керманич був напідпитку, а на сидінні поруч лежала порожня пляшка спиртного. 

Горе-водієм Daewoo Lanos був 64-річний чоловік, що керував авто без відповідних документів. Після ДТП він поводив себе неадекватно, кричав на патрульних, говорив нецензурною лексикою та відмовлявся пройти алкотест на "Драгері". 

За попередніми даними правоохоронців, у червні 2020 року на 64-річного водія вже складали проток за водіння у нетверезому стані. Суд за цією справою досі триває, адже керманич подав на апеляцію. За цим фактом, патрульна склали протоколи за ч.1 ст.130 КУпАП та ст.124 КУпАП.

ДТП у Львові на ГородоцькійДТП у Львові на ГородоцькійДТП у Львові на ГородоцькійДТП у Львові на ГородоцькійДТП у Львові на Городоцькій

Нагадаємо, що 11 листопада біля будівлі Львівської ОДА, що розташована на вулиці Винниченка, 18, працівники ресторанної галузі організували акцію протесту. Вони вимагають не посилювати обмеженння та не запроваджувати карантин вихідного дня. 

Читайте також:  Водій маршрутки збив 13-річну дівчину у Дрогобичі: дитина померла у лікарні

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#ДТП на Городоцькі #нетверезий водій за кермом #нетверезий чоловік #авто Daewoo Lanos #новини Львів #новини Львова
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,82
39,86
EUR
42,80
42,85
PLN
9,86
9,89
Оголошення
live comments feed...