• Головна
  • Карантин вихідного дня у Львові: Садовий розповів, чи планують вводити у місті
10:07, 10 листопада 2020 р.
Надійне джерело

Карантин вихідного дня у Львові: Садовий розповів, чи планують вводити у місті

Про ймовірність запровадження карантину вихідного дня вже неодноразово заявляв міністр охорони здоров'я України Максим Степанов та головний санітарний лікар Віктор Ляшко. Натомість мер Львова Андрій Садовий вважає, що введення таких протиепідемічних заходів нашкодить бізнесу. 

Як повідомили у пресслужбі Львівської міськради, Андрій Садовий наголосив, що карантин вихідного дня вплине на бізнес у місті, зокрема ресторанний. За його словами, львівські підприємці висловили йому своє обурення, оскільки держава не надає їм жодної фінансової допомоги. 

На думку мера Львова, у введенні карантину вихідного дня немає ніякої необхідності, краще націлити увагу на проведення просвітницької діяльності серед людей. Львів'янам потрібно пояснювати важливість носіння масок та дотримання соціальної дистанції. 

До того ж Андрій Садовий наголосив, що держава також не надає фінансової підтримки місту, навпаки вилучає кошти з міського бюджету. Так, за час пандемії держава забрала з бюджету Львова понад 595 мільйонів гривень. 

Нагадаємо, що зранку 10 листопада у Львові та області коронавірус підтвердили у 34 304 осіб. З них зафіксували 995 смертельних випадків та 21679 пацієнтів одужало. За минулу добу у лабораторних центрах провели 1619 ПЛР-тестів та виявили 550 нових хворих. Серед них 195 львів'ян.

Читайте також: Скільки коштують продукти в супермаркетах Львова, - ЦІНИ

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#крантин у Львові #карантин вихідного дня #карантин вихідного дня у Львові #Андрій Садовий #новини Львів #новини Львова
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,78
39,84
EUR
42,78
42,83
PLN
9,86
9,88
Оголошення
live comments feed...