• Головна
  • Куди вкласти гроші, щоб заробити 100% річних
Реклама
10:00, 2 квітня 2013 р.

Куди вкласти гроші, щоб заробити 100% річних

Реклама

Хто колись намагався відкрити власну справу, - знає, що підготовка необхідної документації вимагає немало часу та грошей. Тільки один підготовчий етап може назавжди відбити бажання мати свій бізнес. До того ж, заповзяті громадяни можуть розжитися на непутящих комерсантах, пропонуючи їм не за дорого скласти бізнес – план проекту. Так для малого бізнесу ціна такого плану проекту коливається у межах 700$ -5000$. Звичайно ж за роботу для більш крупного бізнесу вам запропонують викласти значно більшу суму.

Й для того, аби вас не «взули», вам необхідно мати хоча б мінімум знань, аби оцінити адекватність суми, яку з вас вимагають. Далі – більше… Пройшовши етап організації та відкриття власної справи, ви повинні нею вміло керувати, якщо хочете, щоб ваш бізнес приносив прибуток та був затребуваним. Знову ж таки, серйозному бізнесмену просто необхідно тримати руку на пульсі, бути в курсі економічних подій та постійно підвищувати свою кваліфікацію. До клопотів комерсанта додайте постійні «розбори» з контролюючими органами, залежність від державної політики та чиновницької бюрократії тощо.

Розмірковуймо тверезо: якщо вже у вас є певна сума, яку ви згодні віддати за бізнес – план, значить – ви також володієте капіталом для відкриття власної справи. І який би «малий» не був ваш бізнес, сума для його відкриття треба буде зовсім не мала. Так може краще ці кошти вкласти у високодохідні фінансові інструменти і не морочити собі голови? Усім відомо, який би вид інвестицій не обрала людина, чим більше вона вкладе, - тим більшим буде і прибуток. Але існують інвестиції, які приносять доволі скромний дохід, а є й такі капіталовкладення, на прибуток від яких можна жити й не тужити. До останніх відносять інвестиції у ПАММ – рахунки валютного ринку Форекс.

У чому ж різниця, спитаєте ви? Адже для того, аби стати інвестором на валютному ринку, необхідно бути профі у галузі фінансів, а в економічних питаннях почуватися, як риба у воді? Зовсім ні! Сучасне інвестування на Форексі не рідко називають заробітком для ледачих. До того ж наявності спеціальної освіти в жодній з вимог до інвестора немає! Чому?

Тому що:

  • Стати інвестором на Форексі може будь – яка людина, не залежно від віку, соціального статусу, професії і решти факторів.

  • Для того, аби інвестувати, не потрібно складати бізнес – план, збирати пакет дозвільної документації, бути звітнім контролюючим органам, вести бухгалтерський облік тощо.

  • Від вас ніхто не стане вимагати внесення на рахунок чіткої суми. Існує лишень певний вхідний поріг (зазвичай, його мінімальний розмір становить 100$).

  • Вам не треба бути в курсі усього, що відбувається у світовій економіці та невтомно корпіти над рівнем самоосвіти, намагаючись пізнати всі нюанси торгівлі на Форексі. За вас це робитимуть професійні трейдери, яким ви довірите свої кошти в управління.

  • Вам не варто боятися інфляції, оскільки їй не під силу наздогнати темпи росту прибутку від ПАММ – інвестицій.

  • Вам не треба думати, як забезпечити збереження своїх грошей. Гарантії надійності інвестицій на Форексі максимально високі завдяки втіленню унікальних технологій та сервісів. А зароблені кошти можна з легкістю вкласти в нові ПАММ – рахунки інших управляючих або навіть брокерських компаній. Таке розподілення коштів зіграє на користь диверсифікації ризиків.

  • Ви нарешті припините постійно шукати найприбутковіші види інвестицій, оскільки ПАММ – рахунки гарантують найбільші доходи з усіх існуючих – до 100% річних і більше.

До речі, прибуток від ПАММ – інвестицій може стати непоганим стимулом до відкриття вашого бізнесу. Ви будете знати, що у власну справу ви вклали не все до останньої копійчини, а маєте за плечима солідний капітал, який постійно зростає!

По матеріалам http://investbag.com/

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,95
40,03
EUR
43,12
43,18
PLN
9,97
10,02
Оголошення
live comments feed...