• Головна
  • Іменини 27 жовтня: кого вітати зі святом
21:09, 26 жовтня 2020 р.
Надійне джерело

Іменини 27 жовтня: кого вітати зі святом

У вівторок, 27 жовтня, День Ангела святкуватимуть власники одного жіночого та трьох чоловічих імен. У честь цих святих батьки можуть назвати дитину, що народилася цього дня. Ця традиція раніше була досить поширеною. 

За даними на сайті Головного управління статистики у Львівській області, вітати із іменинами цього дня варто чоловіків із іменем Гнат. Це українське ім'я. Походить від  латинського слова, що означає "вогонь". Іменини відзначатимуть чоловіки із іменем Микола - українське ім'я, яке походить від давньогрецької, перекладають як "переможець народів". Також чоловіки із іменем Назар. Вважають, що це ім'я запозичено з гебрейської мови та означає "він присвятив себе Богові"

Цього дня святкуватимуть жінки із іменем Параскева - це християнське ім'я. Походить від грецької та означає "очікування".

Фото: листівка / з відкритих джерел

Фото: листівка / з відкритих джерел

Нагадаємо, у Львові перед Оперним театром запрацював сухий фонтан. Його облаштували  за фінансування БФ "Сокар Благо" за понад 1 мільйон євро. Новий фонтан має низку особливостей. Кореспондентка 032.ua повідомляла цікаві факти. 

Читайте також: Alyona аlyona озвучила соціальну рекламу для Львова, - ВІДЕО

Фото на головній умовне: з відкритих джерел 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #032.ua #іменини #новини
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,80
39,84
EUR
42,82
42,88
PLN
9,82
9,87
Оголошення
live comments feed...