• Головна
  • "Душа просить грати": чому пластунка і юристка просить львів'ян подарувати їй піаніно
13:07, 20 жовтня 2020 р.
Надійне джерело

"Душа просить грати": чому пластунка і юристка просить львів'ян подарувати їй піаніно

"Якби хтось, колись, якось....прилаштовував піаніно, у Львові, поблизу, то прийму. Бо вже не можу от так жити", - такі слова написала у соцмережі користувачка Оксана Яблонська. Як з'ясувалося - випускниця львівського музичного училища та юрист, яка 20 років займалася з дітьми у "Пласті". Жінка просить небайдужих віддати їй музичний інструмент, якщо у ньому більше немає потреби, бо "душа просить грати".

У коментарі 032.ua Оксана Яблонська розповіла, що останніми роками разом із чоловіком перебралася жити з міста у село. Розводить кіз та овець і живе у хатині. Раніше подружжя таким не цікавилося, але якось захопилися настільки, що навіть пластові табори стали "фермерськими", з оригінальною програмою праці та відпочинку.

Оксана Яблонська, фото з фейсбуку

Оксана Яблонська, фото з фейсбуку

"Перевезли до тієї хатинки усе, що було цінне для мене і моє піаніно само собою, адже мрія дитинства - це грати на інструменті. А довкола - ліс і тваринки, які слухають. І от, тільки уся ця потуга мала дати якийсь результат у вигляді прибутку чи простого комфорту, відбувається прикра подія - пожежа. Згоріло все, окрім тваринок... Із того часу все пішло не так. Ще рік там пожили у старій поліщуцькій хатині, я там захворіла. Почали шукати місце ближче Львова, щоб і улюблених тваринок втримати, і продовжувати діло, і підлікуватися ближче", - пояснила піаністка.

Зараз подружжя перебралося на хутір Віняви у Пустомитівському районі. Кажуть, тут нікому з живністю не заважають, а тваринкам є де пастися. Хатину орендують і навіть запустили невелику власну справу.

"Боремося за клаптик землі. Запустили маленький туризм на фермі "Добре Діло". А от руки...просять грати, душа просить грати, бо ж практика має бути... І дітям, які відвідують ферму, було би це корисно. Ще приходить мені Муза, а я - без чобіт", - резюмувала Оксана Яблонська.

Читайте також: Історичні палаци та замки біля Львова, про які ви могли не знати, - ФОТО

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#новини Львова #львівські новини #Львів 032 новини #Львівщина #ферма #допомога #підтримка #Пласт #музика #піаніно
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,76
39,82
EUR
42,75
42,78
PLN
9,82
9,87
Оголошення
live comments feed...