• Головна
  • Стало відомо, коли у Львові розпочнеться опалювальний сезон
10:03, 15 жовтня 2020 р.
Надійне джерело

Стало відомо, коли у Львові розпочнеться опалювальний сезон

15 жовтня мер Львова Андрій Садовий повідомив, коли у місті розпочнеться опалювальний сезон. За його словами, тепло до житлового фонду розпочнуть подавати із п'ятниці, 16 жовтня. 

За даними пресслужби Львівської міської ради, Андрій Садовий зазначив, що сьогодні підпише відповідне розпорядження, тому від завтра розпочнеться опалювальний сезон для всіх будинків міста. Комунальні заклади культури, освіти, включатимуть опалення автоматично. У школах будуть канікули, тому там подача тепла здійснюватиметься в інші терміни.

На основі листів-звернень станом на ранок 15 жовтня опалення вже подається до 8 бюджетних установ. Зокрема, до Львівської обласної клінічної лікарні на вул. Некрасова, 4 та вул. Чернігівська, 7; "Охматдиту" вул. Лисенка, 31; оранжереї на вул. Пекарська, 71; теплично-оранжерейного комплексу ботсаду на вул. Черемшини, 44; комунальної лікарні "Хоспіс" на вул. Котляревського, 53; госпіталю ветеранів війни та репресованих ім. Ю. Липи, вул. Івасюка, 31 (м. Винники); пологового відділення 3-ї міської клінічної лікарні, вул. Рапопорта, 8; пологового будинку № 1, вул. Мечникова, 8.

Як повідомляла кореспондентка 032.ua, до експлуатації в зимовий період у Львівській області підготували 18813 багатоквартирних житлових будинків, 1277 котелень, 1173 км теплових мереж. Провели ремонт і заміну 28,7 км водопровідних мереж та 10,2 км каналізаційних мереж. Підписали 100% паспортів готовності житлового фонду та актів готовності. Загалом на підготовку до опалювального сезону з бюджетів усіх рівнів витратили понад 161,1 млн грн.

Додамо, восени 2019 року опалювальний сезон у школах, садках, закладах охорони здоров’я та культури стартував 4 жовтня. У зв’язку з потеплінням, 11 жовтня опалювання до бюджетних установ призупинили. До усіх споживачів Львівської області тепло розпочали подавати 29 жовтня. 

Нагадаємо, щороку в Україні жителі традиційно переводять стрілки годинників на літній і зимовий час. У жовтні стрілки годинників потрібно буде перевести на годину назад.

Фото на головній умовне: з відкритих джерел

За даними пресслужби Львівської міської ради

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #032.ua #опалювальний_сезон #новини
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,75
39,82
EUR
42,68
42,78
PLN
9,79
9,83
Оголошення
live comments feed...