• Головна
  • На Львівщині 26-річний чоловік намагався вивезти за кордон 70 пляшок елітного алкоголю, - ФОТО
17:04, 6 жовтня 2020 р.
Надійне джерело

На Львівщині 26-річний чоловік намагався вивезти за кордон 70 пляшок елітного алкоголю, - ФОТО

Фото - Галицька митниця

Фото - Галицька митниця

6 жовтня на українсько-польському кордоні, що на Львівщині, працівники Галицької митниці затримали чоловіка. Він намагався незаконно перевезти понад 70 пляшок дорогого алкоголю.

Як повідомили сайту 032.ua у пресслужбі Галицької митниці, інцидент стався у пункті пропуску "Краківець-Корчова". 26-річний житесь Чернівців вказав у декларації лише багаж із особистими речами. Однак під час детальної перевірки митники виявили коробки з дорогим алкоголем, де було понад 70 пляшок. Чоловік заховав незаконний товар у багажому відділенні мікроавтобуса.

За цим фактом на порушника склали протокол за статтею 472 Митного кодексу України. Вартість вилучених товарів потребує додаткової оцінки спеціаліста-експерта. Справу скерують до суду.

Нагадаємо, 17 вересня зранку у пункті пропуску "Шегині - Медика" митники зупинили чоловіка, який намагався ввести в Україну комплекти штучних зубів. Водій автомобіля приховав товар від львівських митників у салоні автомобіля.

Читайте також: Лабрадор Джек допоміг львівським митникам виявити незаконну контрабанду сигарет, - ФОТО

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Галицька митниця #контрабанда алкоголю #перевезти #незаконно перевезти #26-річний чоловік #новини Львів #новини Львівщини
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,37
39,41
EUR
42,85
42,90
PLN
9,90
9,92
Оголошення
live comments feed...