Новини компаній
18:00, 29 вересня 2020 р.

Відновлення ванн у Львові

Новини компаній

Робота акрилом

Основною особливістю реставрація ванн Львів із застосуванням рідкого акрилу, це те, що при покритті не використовуються валики і кисті. Його просто наливають по краю ванни, стікаючи вниз під впливом фізичних законів, він заповнює собою всі сколи та тріщини, створюючи при цьому ідеальну поверхню.

Спочатку ванну піддають обробці абразивними матеріалами, щоб зачистити всі нерівності і шорсткості, потім обробляють знежирюючими складами і вже після цього приступають безпосередньо до покриття. Зауважимо також, що перед заливкою акрилового покриття, ванну слід злегка прогріти - це дає можливість кращої плинності полімеру. Повне застигання відбувається за два дні, тому щоб уникнути небажаних моментів, потрібно витримати належний час. У деяких випадках застосовують спеціальні шпателі, для рівномірного розподілу матеріалу по стінках ванни. В результаті ви отримуєте абсолютно нову ванну, до того ж це обійдеться набагато дешевше, ніж покупка нового виробу.

Детальніше на сайті: https://www.remontuk.com/restavratsiya-vanny-vidnovlennya/

Оновлення ванн у Львові за допомогою полімерного покриття набуває з кожним днем ​​все більшу популярність. Незважаючи на сучасну технологію і недавнє походження, вже встигло зарекомендувати себе з кращого боку. Весь процес займає не більше трьох годин, до того ж не створює незручностей через неприємний запах. Реставрацію рідким акрилом можна зробити самостійно, але в разі невдачі ви ризикуєте отримати не той результат, який очікували, тому все ж, краще звернутися до фахівців. Відреставрована ванна таким методом буде служити вам десять і більше років.

Також можете зробити і самі, купіть матеріал та реставруйте!

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
41,44
41,49
EUR
45,43
45,48
PLN
10,57
10,60
Оголошення
live comments feed...