Партнерський спецпроект
15:00, 13 листопада 2020 р.

Гід закладами Львова

Партнерський спецпроект
Гід закладами Львова

Куди вирушити відпочити? Де саме можна добре провести час зі своєю сім'єю, друзями й близькими людьми? Чи є місця, де можна не тільки добре, але й приємно відпочити? Це саме ті питання, які виникають у кожної людини після важкого робочого дня. Адже іноді кожному з нас так хочеться знайти саме те ідеальне місце,  де можна сховатися від міської метушні, втекти від проблем, видихнути, побути в колі близьких та просто гарно й незабутньо провести час.

Найчастіше після вищезазначених питань кожен з нас приступає до пошуку того самого ідеального закладу у Львові. Але погодьтеся, самостійні пошуки, розпитування друзів, часом займають багато часу. А як бути в разі, якщо його просто немає?!

Спеціально з метою спрощення цього завдання, ми вирішили зібрати для львів'ян гід закладами міста, завдяки якому кожен має прекрасну можливість не тільки познайомитися з різними цікавими місцинами, але обрати собі одне чи й навіть декілька за смаком.

5 підземелля

Прямісінько в серці Львова, в одній з найстаріших кам'яниць на площі Ринок, розмістилась найнезвичніша містична ресторація України "5-те підземелля".

Інтер'єр закладу переносить своїх відвідувачів у часи Середньовіччя: кам'яні склепіння, зброя, лицарські щити, предмети побуту та дерев'яні меблі. Кожна деталь підкреслює концепцію ресторану.

5 підземелля - це ресторація середньовічної кухні із осучасненим меню. Основна страва закладу - це м'ясо... кілограми м'яса! Наприклад, м'ясо на кілках, що подається у спеціальному глечику з димарем або м'ясо на розпеченому камені, за допомогою якого Ви самі можете досягнути бажаного рівня просмаження. Окремої уваги заслуговують салат із томленим м'ясом качиної ніжки та козячим сиром, а також, лісові гриби з перловкою та овечим сиром у м'ясній підливі.

Офіціанти-монахи залюбки запропонують Вам скуштувати крафтового пива чи вина, або ж інше пійло на Ваш смак.

Формат закладу зосереджений не лише на наїдках, а й має інтерактивний характер. Для гостей закладу підготовлено чимало безкоштовних розваг, які перенесуть Вас у дивовижний світ середньовічної епохи.

Змінюйте епохи, танцюйте з монахами, їжте та пийте, як справжній король!

Ресторація галицької кухні "Франко"

Ресторація галицької кухні "Франко", що розташована у самому серці Львова, - то один із найліпших закладів, де можна скуштувати не лише традиційну галицьку кухню, але й посмакувати стравами, приготованими за рецептами самої пані Франкової!

Бо ж так, як готувала дружина Івана Франка, здається, не готував ніхто! Чого вартий один крілик у вершковому соусі з ніжним картопляним пюре, макітра смачнючих домашніх вареничків або ж знамениті терті пляцки та перекуси на гарячо, які у Львові люблять понад усе!

А який краєвид відкривається  із вікон ресторації на польську Катедру!

Тут, Ви також можете поринути у часи, коли жив і творив великий письменник, адже інтер'єр закладу наповнює величезна колекція предметів побуту Галичини, а привітні офіціанти залюбки проведуть Вам особисту екскурсію!

Edison Pub - крафтове пиво та живі раки

Любиш смачну їжу та якісний алкоголь? Любиш повеселитися з друзями або просто випити пива після важкого робочого дня? Тоді тобі до нас. У нас завжди приємна і дружня атмосфера і ми завжди раді гостям! Наш затишний паб розташований в центрі міста, тому дістатися до нас можна без будь-яких проблем. В нас ти знайдеш:

  • великий вибір крафтового пива;
  • смачні варені раки;
  • оригінальні бургери;
  • хороший настрій.

Перегляд спортивних матчів у компанії друзів – що може бути краще!

Ресторан "Греко"

Ресторан "Греко" - це заклад справжньої грецької кухні у Львові.

Тільки тут Ви маєте можливість скуштувати мезедес - автентичні грецькі закуски та узо - алкогольний напій, який в Греції подають, як аператив.

Страви, представлені у  меню, розкривають Вам усі тонкощі смаку грецької кухні, а також, тут Ви можете скуштувати легендарні сувлакі, які готуються на відкритій кухні просто у Вас на очах!

Один із офіціантів закладу - справжній грек, тож Ви маєте нагоду не лише насолодитися смаком страв, але й почути колоритну грецьку мову. Цей новий, проте безперечно гастрономічний заклад, вже встиг полюбитися як львів'янам, так і гостям міста.

Заходьте та насолоджуйтесь справжнім смаком Середземномор'я!

Гід закладами Львова, фото-44

Ресторан Green Garden

Для тих, хто шукає затишне місце із смачною їжею, відмінно підійде ресторан Green Garden на вул. Тершаковців. Тут готують найсмачніші страви та панує тепла атмосфера.

Стиль інтер'єру - екофункціоналізм, який поєднав у собі чорні стіни з елементами дерева. Зелений колір є головним наповненням оздоблення закладу. Велика кількість зелені, моху та квітів неначе переносять відвідувачів у справжній сад.

Green Garden знайомить львів'ян з простими та лаконічними стравами паназіатської кухні, поєднуючи в рецептах, здавалося б, непоєднуване: кисло-солодкі та гострі смаки. Тут пропонують справді якісні страви, перевірені багаторічним досвідом та гастроподорожами власників мережі.

Формат меню ресторану - піца, суші, wok обрали не випадково. У Green Garden дотримуються принципу гостинності, тому тут буде зручно та смачно кожному гостю: і великій компанії, і парі на побаченні, а також сім'ям з дітьми.

Насичене та різноманітне меню задовольнить гастрономічні потреби кожного відвідувача:

  • До 12:00 до Вашого сніданку запропонують безкоштовну каву;
  • У Green Garden готують 5 видів азіатських супів;
  • Великий вибір ролів на будь-який смак;
  • Страви wok Ви можете скомбінувати самостійно: вегетаріанські, м'ясні чи з морепродуктами, або ж обрати найкращий смак за порадою офіціанта;
  • 11 автентичних тайванських чаїв;
  • Бізнес-ланчі на вибір за доступною ціною.

Також у ресторані Green Garden працює доставка – можна замовити улюблені страви щодня з 11:00 по 21:00.

Гід закладами Львова, фото-55

Їж, пий та танцюй разом з «Faces»

FACES eat & dance restaurant — це місце, де завжди знають як здивувати своїх гостей та подарувати їм божественне задоволення. Забудьте про стандартні поєднання смаків, адже «Faces» звільняють від стереотипів, готуючи для Вас відомі страви в небаченій інтерпретації. Майстерно приготовлені креветки у мигдалі чи кокосі з авторськими соусами перевернуть Вас з ніг на голову!

Ресторан «Faces» у Львові створює відмінні умови для відпочинку. Сюди приходять відпочити та приємно провести час і великими компаніями, і удвох і навіть на самоті. У «Faces» знають як з легкістю поєднати смачну вечерю та яскраву вечірку. Створити чудовий настрій допоможуть ексклюзивні коктейлі, приготовані за рецептами найкращих міксологів світу.

«Faces» — це зустрічі на танцполі з новими обличчями під ритми запальної ночі.

Яке б свято Ви не планували, «Faces» буде відмінним вибором. Організація банкету на 150 осіб, проведення корпоративу з фуршетом на 200 осіб, дні народження та інші заходи — професійна команда закладу бездоганно впорається з будь-яким завданням, створивши всі необхідні умови для Вашої вечірки. Вам потрібно лише обрати один з чотирьох залів ресторану та насолоджуватись святом, а персонал ресторану візьме на себе всі клопоти з організації Вашого незабутнього заходу.

«Faces» відчинені для своїх гостей щодня

Гід закладами Львова, фото-63

Ресторан Босфор

Ідеальним місцем для комфортного відпочинку та незабутніх вражень є ресторан "Босфор".

"Босфор" — це ресторан традиційної європейської кухні. В меню представлене найкраще поєднання страв та смаків з цілої Європи. Неймовірно багатий вибір салатів, холодних та гарячих закусок, перших і других страв з м'яса, птиці та риби, страви з мангалу й десерти. Величезне різноманіття блюд та демократичні ціни неабияк приємно дивують гостей закладу.

Розкішно виконаний інтер'єр закладу підкреслює його простору та вільну атмосферу радості. Зал ресторану поділений на дві частини: для цілковитого розслаблення за приємною бесідою і для романтичних побачень за смачною вечерею.

Альтанки ресторану стануть відмінним місцем для відпочинку на свіжому повітрі в будь-яку погоду.

У "Босфорі" люблять своїх клієнтів, тому обслуговування тут завжди на найвищому рівні: персонал ресторану уміло створює необхідні умови для Вашого комфортного відпочинку.

Широкий вибір банкетного меню з вишуканими стравами та неймовірно просторий і зручний зал є відмінним місцем для проведення різноманітних заходів. А жива музика завжди буде чудовим доповненням до будь-якого банкету. Не важливо, чи це закрита вечірка, ділова або романтична зустріч чи корпоратив — у "Босфорі" Ваше свято буде ідеальним та незабутнім.

Контакти:

Гід закладами Львова, фото-75

Ресторан "Династія"

Ресторан "Династія" — це банкетно-весільний заклад в сімейному стилі.

Це по-справжньому сімейний ресторан, де приймають як вдома. Тут затишно і гостинно, а будь-яка зустріч з друзями, колегами або родиною стає унікальною подією.

Меню ресторану пропонує найкращі страви української та європейської кухонь. "Династія" завжди готова на високому рівні організувати банкет, фуршет чи дитяче свято. Індивідуальне меню, якісний сервіс і 100% відповідність формату Вашого свята.

Фірмова страва Полядвиця або Шия запечена з карамелізованим яблуком, французькою гірчицею і журавлиним соусом чудово доповнять стіл будь-якого банкету.

"Династія" — відмінний заклад для проведення традиційних урочистостей, весільних церемоній, закритих заходів, сімейних вихідних та свят. Для своїх гостей заклад пропонує наступні варіанти залів: для великих весіль на 140 осіб, та для менших урочистостей на 80, 50 і 40 осіб. В ресторані є кімната матері та дитини, де можна погодувати та переодягти маля.

Ексклюзивна послуга на весілля — декорування залу живими квітами. Також на усі банкети святкові столи прикрашають квіткові букети.

Інтер'єр ресторану виконаний з поєднанням сучасних та класичних елементів, що нагадують стиль Галичини ХІХ століття. Для дорогих гостей обладнанні зручний літній майданчик для теплих літніх вечорів та просторий танцювальний зал для запальних танців.

В "Династії" дбають, щоб кожен гість почував себе найдорожчим і хотів повернутися.

Art Hall – відмінне місце для щоденних зустрічей

Ресторан-клуб Art Hall («Арт Хол») у Львові – Ваш формат відпочинку! Це місце, де панує атмосфера відмінного настрою під ритми House-music.

Неважливо, чи збирається велика компанія чи хочеться відпочити лише з найближчими: в Арт Хол знайдеться місце кожному! Просторі зали закладу можуть комфортно розмістити будь-яку компанію.

Страви авторської кухні та оригінальні фірмові коктейлі не залишать байдужим жодного гостя. А кальян та вишукані вина стануть чудовим доповненням Вашого вечору. В Art Hall Ви можете повністю розслабитися, адже професійний персонал закладу здатен подбати про максимальний комфорт Вашого відпочинку.

Кожна деталь дизайну ресторану створює атмосферу естетичної насолоди. А простора тераса відкрита для гостей закладу у будь-яку погоду, навіть взимку тут затишно та тепло.

Арт Хол – це місце зустрічі друзів. Щодня, з 21:00 до 04:00, тут співають в караоке, весело проводячи час в компанії друзів. Варто зазначити, що в клубі діє фейс-контроль.

Ресторан-клуб Арт Хол є чудовим місцем для святкування різноманітних подій, організації корпоративів та проведення банкетів. Організувати Ваше свято на найвищому рівні та забезпечити безпеку й комфорт Ваших гостей допоможе персонал закладу.

В Art Hall завжди Вам раді!

PRSCCO&PZZA: Дітям піца, батькам – просекко

PRSCCO&PZZA – це новий сімейний ресторан на проїзді Крива Липа у Львові. Піцу, приготовлену у дров'яній печі, тут подають з просекко.

PRSCCO&PZZA – затишний ресторан справжньої європейської кухні та ігристого вина. Тут переконані, що вдалий день необхідно починати та закінчувати келихом смачного просекко. А спекотний полудень чудово освіжає прохолодне Fragolino із солодкою вишенькою. У закладі існує єдина ціна на коктейлі та вина – 29 гривень за келих будь-якого ігристого напою.

Меню закладу вражає різноманіттям піци, пасти, супів та салатів. Окремої уваги заслуговує розмаїття піци: для любителів м'яса тут печуть супер м'ясну піцу з беконом, папероні та салямі; для тих, хто жити не може без морепродуктів без сумніву смакуватиме велика анчоусна піца. Завдяки PRSCCO&PZZA батьки тепер з легкістю зможуть здивувати свою дитину: мега смачна солодка піца з нутеллою та маршмелоу не залишить байдужим жодне дитя.

Інтер'єр ресторану бездоганно передає всю атмосферу вишуканої краси Італії. А ненав'язливі лаунж-мелодії додають цьому місцю неймовірного затишку.

У ресторані PRSCCO&PZZA вміють створити приємну атмосферу та зі смаком страви передати італійську культуру.

Найкращі вечірки з караоке та кальяном – у BarB.Q.

В самісінькому серці Львова розмістився вишуканий ресторан BarB.Q., який завжди гостинно запрошує гостей.

BarB.Q. – це заклад, створений для затишного й гармонічного проведення часу. Це місце, де панує тепла та світла атмосфера. Пастельний бежевий тон, зручні диванчики, камін, кожен елемент інтер'єру робить BarB.Q. особливим місцем, де кожен знайде себе.

Вишукане меню європейської та американської кухні задовольнить смаки кожного гостя: і прихильників класики, і справжніх гурманів. Винна карта з багатим вибором та міцні елітні напої з усього світу стануть відмінним доповненням до Ваших страв. В ресторані BarB.Q. вміло подбають, щоб все смакувало якнайкраще. А смачний димний кальян зробить Ваш гастрономічний відпочинок справжнім задоволенням. Не потрібно їхати до східних країн, щоб посмакувати відмінним кальяном, у ресторані BarB.Q. Ви зможете в повній мірі насолодитися вишуканим смаком табаку.

Заклад відчиняє свої двері для відвідувачів о 18.00. А для справжніх зірок вечірок щодня з 21:00 до 06:00 працює караоке. Завдяки найсучаснішому обладнанню, якісному звуку та чіткому зображенню Ваш вечір буде по-справжньому особливим та принесе Вам массу задоволення.

Ресторан BarB.Q. варто відвідати з різних причин: день народження, романтичне побачення, дівич-вечір тощо. Заради Вашого безтурботного відпочинку з найближчими, персонал ресторану організує святковий банкет до 60-ти осіб та підбере найкраще меню.

Відпочинок в BarB.Q. принесе Вам лише задоволення та позитивні емоції.

12 Steps Bar - міксолоджі-бар

12 Steps Bar - міксолоджі-бар у центрі Львова із класичними та унікальними авторськими коктейлями.

Зайшовши сюди, ти можеш опинитись в американському вестерні де бармен нальє тобі чарку якісного бурбону, зробить коктейль на задимленому віскі і обов'язково вислухає тебе, дасть пораду і коли потрібно викличе таксі.

А буває, що зайдеш в бар і пройшовши за таку всім відому бордову ширму - ти відчуєш запах океану, присмак солі і пінаколаду у повітрі - адже зараз час Гаваї і якщо знову у Львові падає дощ - то в 12 Steps погода на замовлення, яскраві гавайські сорочки, квіти і музика лише допоможуть тобі розслабитись після роботи чи просто провести гарний вечір з друзями, із другою половинкою чи на самоті.

12 Steps не лише навчить, як це насолоджуватись унікальними за рецептурою коктейлями, які приготовані із натуральних складників та якісного алкоголю, щоб на ранок потім не було занадто складно думати, але й нагодує - фірмові крильця кімчі чи бургери, чи то усі види закусок на брускетах.

Спробуй 12 Steps Bar і стань частиною таємного світу, який знаходиться за сірими дверима на вулиці Яна Жижки, 2.

  • графік роботи: пн-пт  - 18:00 - 02:00, сб-нд - 18:00 - 04:00
  • +38(067) 370 47 97
  • вулиця Яна Жижки, 2, Львів, Львівська область, Україна, 79000
  • https://12stepsbar.com/
Гід закладами Львова, фото-119

Cat Cafe Lviv

Cat Cafe Lviv - незвичайний заклад у центрі Львова, в якому живе 20 справжніх котів різних порід. Це місце створено для спілкування з котами і відпочинку під їхнє муркотіння. Кожен охочий може пройти тут кототерапію і відчути на собі її цілющі властивості.

Cat Cafe Lviv - це світлий, теплий та затишний заклад для котів, дорослих та дітей. Це місце є ідеальним для проведення дитячих днів народжень чи інших свят. Чотирилапі пухнастики прикрасять собою будь-яке Ваше свято.

Тут можна не лише погратись із котиками, а й смачно та ситно поїсти. Меню котячого кафе є досить великим, здатне задовольнити будь-який смак. Гості львівського Cat Cafe можуть поласувати піцою, картоплею фрі чи бургерами, а також галицьким борщем, стейками, млинцями, рибними стравами та різноманітними десертами.

Для дорослих є великий вибір наливок, крафтового пива та барних напоїв, а для дітей різні безалкогольні коктейлі та соки.

Годувати котів тут заборонено, але якщо Ви все ж таки хочете завоювати увагу цих загадкових створінь, є можливість почастувати котиків спеціальними ласощами.

Cat Cafe - це туристична візитка Львова. Оскільки коти є далекими родичами левів, символу нашого міста, кожен, хто відвідав Львів, повинен мати фото з  котиками.

Вхід вільний, але замовлення обов'язкове! Також є можливість безкоштовного бронювання столиків.

Cat Cafe Lviv - революційно новий погляд на дозвілля.

Крем & Джем

"Крем & Джем" — домашня кондитерська з широким асортиментом десертів, тортів та інших ласощів власного виробництва.

Це кафе є новим затишним куточком мікрорайону Сихів, яке розмістилося поруч із Сквером Гідності. Інтер'єр закладу, виконаний в стилі французького провансу, створює по-справжньому домашню атмосферу, що дозволяє максимально зблизитися із гостями кондитерської. "Крем & Джем" чудове місце для відпочинку від щоденних клопотів.

"Крем & Джем" — кафе, яке закохує в себе з першого шматочка. Запашна кава та духмяна випічка, що насичують своїми пахощами приміщення, змушують гостей повертатись сюди знову і знову.

Під час приготування страв використовують лише натуральні інгредієнти, щоб пригощати гостей виключно смачним і якісним продуктом за адекватними цінами.

У кафе завжди радо зустрічають різноманіттям гарячих та холодних безалкогольних напоїв, молочних коктейлів та смачними тортами і цукерками. У "Крем & Джем" є навіть фірмові десерти, які не шкодять фігурі, адже приготовлені без додавання цукру та борошна.

Для тих, хто планує свято чи хоче потішити рідних і близьких смачненьким, є можливість замовити авторський торт чи кенді-бар на будь-який смак.

Кондитерська "Крем & Джем" — це не просто кафе, де панують затишок і любов до кожного гостя, це місце, де солодкі мрії втілюються в реальність.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,74
39,86
EUR
42,76
42,90
PLN
9,85
9,93
Оголошення
live comments feed...