• Головна
  • У парках Львова розпочали обробку від кліщів, - ГРАФІК
11:12, 15 вересня 2020 р.
Надійне джерело

У парках Львова розпочали обробку від кліщів, - ГРАФІК

Фото умовне, з сайту Львівської міськради

Фото умовне, з сайту Львівської міськради

Із 15 по 18 вересня, парки Львова повторно оброблятимуть від кліщів. Таким чином сподіваються унеможливити виплід кліщів та запобігти укусам. Львів'ян просять на час проведення акарицидної обробки не відвідувати парки упродовж 72 годин після обробки.

Як повідомили у пресслужбі Львівської міськради, за сприятливих погодних умов, 15 вересня оброблятимуть від кліщів такі парки: «Кортумова гора», «700-річчя Львова», «Замарстинівський», імені Івана Франка, імені Папи Римського Івана-Павла ІІ, «Під Голоском», «Стрийський парк». 16 вересня роботи проводитимуть у парку «Личаківський» (в т. ч. «Пагорб Слави»), а також у зеленій зоні «Майорівка», лісопарку «Погулянка», «Високий замок», «Залізна Вода», «Снопківський».

17 вересня стартують обробки у парках «Піскові озера», «Горіховий Гай», «Боднарівка», «Архангела Михаїла на вул. Стрийській». А 18 вересня обробки проводитимуть у парках «Скнилівський», імені Івана Виговського, «Левандівське озеро», лісопарк «Білогорща», «На вулиці Роксоляни», «Кольонія», «Левандівський».

Обробляють зелені зони міста засобом «Ципертрин», згідно з дотриманням Методичних вказівок із застосування засобу, вимог техніки безпеки та за сприятливих погодних умов. Роботи проводить Обласне комунальне підприємство Львівської обласної ради «Профілактична дезінфекція». У міському управлінні екології зазначають, що препарат нешкідливий для людей та тварин.

Читайте також: Погуляти на Погулянці: що є і що варто зробити у мальовничому лісопарку, - ФОТО, ВІДЕО

За матеріалами Львівської міськради

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#новини Львова #парки #обробка від кліщів #екологія
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
41,44
41,49
EUR
45,43
45,48
PLN
10,57
10,60
Оголошення
live comments feed...