• Головна
  • Ринопластика у Львові. Шлях до підвищення самооцінки
Новини компаній
14:50, 2 вересня 2020 р.

Ринопластика у Львові. Шлях до підвищення самооцінки

Новини компаній

Ринопластика або пластика носа- це самодостатній та окремий напрямок пластичної хірургії що передбачає виправленню вроджених або набутих дефектів носа. За допомогою ринопластики Львів можна вирішити проблеми носового дихання, виправити зовнішні наслідки травм, а також провести корекцію зовнішності з естетичних показами. Пластика носа у Львові у настірішій клініці пластичної хірургії в Укораїні — це фахові операції з прогнозованим і відмінним результатом.

Більше про ринопластика, пластика носа Львів

Ринопластика у Львові. Шлях до підвищення самооцінки, фото-1

Для багатьох людей, які відчувають невдоволення формою власного носа, ринопластика може стати порятунком. Це досить відповідальна і складна пластична операція, що вимагає величезного професіоналізму від пластичного хірурга, котрий проводить операцію. Давайте спробуємо розібратися: в чому ж полягає специфіка подібних хірургічних втручань?

Найбільша скледне питання: чи варто робити ринопластику?

Ринопластика, пластика носа може бути рекомендована лікарем у випадках, коли мають місце вроджені або посттравматичні деформації носа, відзначається порушення носового дихання.

Естетичними ж показаннями до ринопластиці є:

  • сідловидна форма носа;
  • горбинка на спинці носа;
  • гачкуватий кінчик носа;
  • занадто загострений або потовщений кінчик носа;
  • надмірна довжина носа;
  • асиметрія крил носа;
  • розширені ніздрі.

Наявність косметичних дефектів носа визначається хірургом за допомогою спеціальних вимірів, результати яких зіставляються з середньостатистичними показниками. Пацієнтам з дисморфофобією (психічний розлад, при якому людина надмірно стурбований незначним дефектом або особливістю свого тіла) бажана консультація психолога.

За естетичним показаннями ринопластика робиться тільки повнолітнім, оскільки на момент операції організм повинен бути повністю сформований, а пацієнт - в повній мірі здатний усвідомлювати суть операції і її можливі наслідки. Протипоказаннями до ринопластиці є: захворювання серцево-судинної системи, печінки і нирок; цукровий діабет; психічні та онкологічні захворювання; порушення згортання крові, системні колагенози. Також не рекомендується робити операцію людям старше 40 років, у яких здатність до регенерації тканин значно знижена.

Існує безліч різновидів ринопластики, кожна з яких розрахована на рішення будь-якої специфічної проблеми і може зачіпати різні види тканин. Всі вони варті прискіпливого погляду фахового пластичного хірурга в галузі риноплоастики. Звичайно ж оцінкою успіху може бути лише вдалий результат. Пластика носа, ринопластика Львів фото. Ось деякі з них:

  • Пластика основи носа спрямована на зменшення ширини ніздрі. Після операції можуть залишитися малопомітні шрами в основі носа. Операція проводиться як з естетичних показаннями, так і з метою зменшення можливого набряку носа після іншої операції в цій області.
  • Пластика кінчика носа. Найбільш складний різновид ринопластики, здатний кардинально змінити зовнішність пацієнта, і вимагає від хірурга величезного досвіду. Тому багато пацієнтів обирають пластику носа у Львові саме в пластичного хірурга з великим досвідом і спеціалізацєю в ринопластиці доктора Василя Олашина.
  • Виправлення колумелли. Колумелла - це шкірна частини перегородки носа, по суті - це перемичка між ніздрями. Вона може бути дуже широкою або занадто вузькою, втягнутою або виступає. Виправити дефект можна за допомогою оперативної корекції.
  • Виправлення форми носа. Додавання спинці носа правильної форми - згладжування горбинки, вирівнювання осі. Зачіпає кісткові і хрящові тканини.
  • Ріносептопластика. Виправлення викривлення носової перегородки з метою полегшення носового дихання, вирішення проблеми хропіння.
  • Аугментаційна ринопластика. Цей вид ринопластики спрямований на виправлення дефектів носа за рахунок збільшення розмірів носового скелета (зазвичай застосовується у випадках вторинної ринопластики).
  • Реконструктивна ринопластика. Необхідна для відновлення дефектів носа після травм, опіків, а також для виправлення результатів попередніх операцій.
  • Контурна пластика носа. Безопераційний метод корекції невеликих зовнішніх дефектів носа за рахунок ін'єкцій гіалуронової кислоти.

Методи ринопластики що застосовуються у Клініці пластичної хірургії на Чорновола

В даний час існує два методи хірургічного втручання з метою виправлення форми носа: відкритий і закритий. Відкритий метод передбачає розріз в ніздрях і на Колумеллах - перемичці між ними - з метою покращення візуалізації носового скелета для проведення подальших маніпуляцій. Застосовується при складних операціях, коли необхідний повний візуальний контроль над усіма етапами ринопластики. Дозволяє легко видаляти і переміщати хрящі. Закритий метод використовує можливість проведення хірургічних маніпуляцій через розрізи в ніздрях, які згодом не видно. Закрита ринопластика може виконуватися за допомогою різних технік, в тому числі авторських. Пластичний хірург Олашин Василь Васильович має великий досвід та портфоліо робіт з найрізноманітнішими видами ринопластик. За свою медичну карєру він провів понад 1000 пластичних операцій з корекції форми носа у Львові.

Запрошуємо на безкоштовні консультації, під час яких доктор Олашин здійснює моделювання та компютерне прогнозування результатів операції

Консультаційний прийом щоденно по попередньому запису за вказаним телефоном, для іногородніх пацієнтів є можливість консультації по суботах з 10.00 до 12.00

Адреса:

м. Львів, проспект В.Чорновола, 45а, корпус 4, 2 поверх;

моб. тел. 097-700-62-63

e-mаil: [email protected]

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
41,44
41,49
EUR
45,43
45,48
PLN
10,57
10,60
Оголошення
live comments feed...