• Головна
  • У Львові продовжили карантин до 31 жовтня
16:21, 1 вересня 2020 р.
Надійне джерело

У Львові продовжили карантин до 31 жовтня

Фото ілюстративне, з відкритих джерел

Фото ілюстративне, з відкритих джерел

1 вересня у Львові відбулося засідання міської комісії з питань ТЕБ і НС. На виконання постанови Кабміну, комісія вирішила продовжити карантин на території Львова, Винник, Рудного і Брюхович до 31 жовтня.

Як повідомили у пресслужбі Львівської міськради, згідно з рішенням, у Львові виділять 3,37 млн грн для придбання кисневих концентраторів і 4 моніторів пацієнтів з функцією капнометрії для міських закладів охорони здоров’я. Ще 4 мільйони виділять для надання одноразової матеріальної допомоги медпрацівникам Львова, які беруть участь у допомозі пацієнтам із коронавірусом, та медпрацівникам, які інфікувалися COVID-19 під час роботи.

Нагадаємо, 26 серпня Кабінет Міністрів України на черговому засіданні вирішив продовжити адаптивний карантин в Україні на два місяці, до 1 листопада. Серед нових обмежувальних заходів - заборона проведення дискотек, роботи нічних клубів і розважальних закладів, установ громадського харчування із організацією дозвілля навіть у "зелених" зонах. Виняток становлять лише концерти, які проводять спеціалізовані заклади культури.

Додамо, станом на 1 вересня  Львові та області лабораторно підтвердили 14 703 випадки інфікування коронавірусом. 402 людини померло. Одужало 4449 пацієнтів. За добу виявили 193 нові випадки захворювання, 85 із інфікованих є мешканцями Львова.

За матеріалами Львівської міськради

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#новини Львова #коронавірус #статистика #COVID-19 #Львівщина
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Спецтема
Усі матеріали, що стосуються поширення коронавірусу у Львові, Україні та світі, останні новини від державної влади та міста, корисна інформація для українців, поради від лікарів, актуальна інформація про роботу закладів громадського харчування, торгових центрів тощо.

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
41,44
41,49
EUR
45,43
45,48
PLN
10,57
10,60
Оголошення
live comments feed...