• Головна
  • Львівський стоматолог вирішив балотуватися на мера Львова, - ВІДЕО
19:41, 27 серпня 2020 р.
Надійне джерело

Львівський стоматолог вирішив балотуватися на мера Львова, - ВІДЕО

Юрій Бунь, фото з фейсбуку

Юрій Бунь, фото з фейсбуку

26 серпня лікар, підприємець, завідувач кафедри хірургічної стоматології Львівського медичного інституту (не плутати з Львівським національним медичним університетом імені Данила Галицького) - Юрій Миколайович Бунь заявив, що балотуватиметься на посаду мера Львова.

Про це він написав на своїй сторінці у фейсбуці, де також виклав відеозвернення. "Я прийняв рішення балотуватися на посаду мера міста Львова. У найближчі дні я спробую детально розповісти, що хочу покращити в житті громади міста Львова, які проблеми потребують нагального вирішення і що реально зараз почати робити для покращення умов життя львів'ян. Буду щиро вдячний моїм друзям, знайомим, пацієнтам за допомогу за підтримку на цьому шляху", - повідомив Юрій Бунь.

Про цього кандидата у мери Львова відомо вкрай мало. За даними YouControl, Юрій Бунь вказаний учасником або засновником кількох компаній з Дрогобича, які здійснюють стоматологічну практику або продають фармацевтичні товари на Львівщині.

Скріншот із сайту Львівського медичного інституту

Скріншот із сайту Львівського медичного інституту

Він також є представником ГО "Спілка стоматологів України", має власну стоматологічну клініку. За інформацією видання Zaxid.net, 52-річний Юрій Бунь буде висуватися на місцеві вибори 2020 від партії "Громада і закон", яку в 2015 році створив колишній міліціонер з Івано-Франківщини - Михайло Ільницький. На це вказує, зокрема, і пост самого Юрія Буня від 24 серпня 2020 року, де він закликає партійців на з'їзд політсили 29 серпня, де мають представити кандидатів на пост мера Львова та у депутати обласних і міських рад.

Скріншот з фейсбуку

Скріншот з фейсбуку

Читайте також: Оксана Юринець балотуватиметься на мера Львова

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#новини Львова #вибори #міський голова Львова #вибори 2020 #мер Львова #Юрій Бунь
Високі оцінки користувачів за Достовірність
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
41,25
41,35
EUR
45,60
45,69
PLN
10,60
10,66
Оголошення
live comments feed...