• Головна
  • Скільки коштує купити квартиру у Львові, - ЦІНИ
18:24, 25 серпня 2020 р.
Надійне джерело

Скільки коштує купити квартиру у Львові, - ЦІНИ

Фото ілюстративне: Brandon Griggs

Фото ілюстративне: Brandon Griggs

Нещодавно межі Львова розширили до меж Львівської ОТГ. Територія стала більшою, так само, як і кількість людей, які хочуть переїхати на проживання у обласний центр. Відтак, попри карантин, актуальним залишається питання - скільки коштує купити квартиру у Львові. Журналістка сайту 032.ua промоніторила ринок нерухомості у Львові, “гарячі” пропозиції та пропонує дізнатися вартість житла у місті.

Купити квартиру у новобудові у Львові

Деякі будівельні компанії пропонують купити житло у Львові дешевше, якщо вкласти гроші ще на початку будівництва. З одного боку, це доволі ризиковано - потрібно довіряти забудовнику, який скерує ці кошти у правильне русло і зведе житло у визначені терміни. З іншого боку, можна отримати квартиру в новобудові за нижчою ціною.

Активно розбудовують територію в районі вулиць Під Голоском, Малоголосківської, Мазепи та Миколайчука у Львові. Купити однокімнатну квартиру у Львові в новобудові за цією адресою можна від 17 673 грн кв.м, якщо платити ще на стадії будівництва. Так, найменша однокімнатна квартира площею 55 кв.м обійдеться у 972 тис. грн. Можна знайти й дешевші пропозиції - від 614 тис. грн за 34 кв.м. Двокімнатна квартира у новобудові Львова, площею 62 кв.м, коштуватиме від 1,12 млн грн. За 3 кімнати у новій квартирі, площею 72 кв.м, ціна стартує від 1,28 млн грн. 

Інколи в новобудовах пропонують купити й дворівневі апартаменти. Площа такого житла коливається від 79 до 133 кв. м і коштує від 1,39 млн грн. Багато новобудов пропонують офіси одразу біля власної квартири. Вартість офісних приміщень площею 100 кв. м у нових спорудах стартує від 1,3 млн грн.

Купити квартиру у Львові

Не обов’язково купувати житло у новобудові, яку ще не звели. Продають квартири у нових спорудах у Львові, які вже здали в експлуатацію. На сайтах з продажу нерухомості можна купити житло без посередників. У тренді зараз 1- та 2-кімнатні квартири у Личаківському (Пасічна та бічні) та Франківському (Кульпарківська, Перфецького) районах міста. 

Так, 1-кімнатна квартира на 7 - 9 поверхах із площею 47,5 кв.м коштує 1,25 млн грн. Однокімнатки до 40 кв. м площею в районі вулиці Перфецького оцінюють у 988,5 тис. грн. Приблизно стільки ж доведеться заплатити за 1-кімнатну квартиру площею 42 кв.м на 14 поверсі будівлі по вул. Пасічній. Дешевше коштує квартира з однією кімнатою на вулиці Польовій - 659 тис. грн за 30 “квадратів”. У новобудові в стилі хюґе 1-кімнатна квартира коштує від 848 тис. грн за 42 кв. м. 2-кімнатні помешкання продають від 1,24 млн грн за 62 кв.м. За 3 кімнати площею 114 кв.м доведеться заплатити більше 2 млн грн.

Можна знайти й більш дешеве житло у старіших будинках. Так, маленька 1-кімнатна квартира у Шевченківському районі Львова (вул. Під Дубом), площею 16 кв.м обійдеться потенційному власникові у 356 тис. грн. Однокімнатну квартиру на 37 кв.м у житловому комплексі у Винниках можна придбати за 432 тис. грн. Дехто продає і обжиті квартири у новобудовах, наприклад, смарт-квартиру на 10 поверсі новобудови на Рудненській, площею 26 кв.м, продають за 475 тис. грн. У тій же ціновій пропозиції можна знайти помешкання на 1 кімнату до 40 кв.м на вулицях Під Голоском і Тракт Глинянський чи на Трускавецькій.

Приміщення на 2 кімнати найдешевше можна придбати у Винниках. Власник житла на Сухомлинського пропонує нерухомість площею 60 кв.м за 345 тис. грн. Інші 2-кімнатні квартири обійдуться від 700 тис.грн - на вул. Тракт Глинянський, Величковського, Левандівська, Виговського. Найдорожче коштують “двокімнатки” у центрі Львова - на проспекті Свободи чи площі Ринок та в районі вулиць Личаківської (початок) і Липинського: ціни сягають до 4,9 - 7,9 мільйонів гривень за 100 - 120 “квадратів”.

Ціни на 3-кімнатні помешкання стартують від 856 тис. грн - за таку ціну продають житло на вул. Чайковського, площею 65 кв.м. Дорожче беруть за 3 кімнати на Максимовича і Тракті Глинянському - в межах 935 тис. грн за 78 кв.м. У цих цінових межах можна придбати нерухомість і на Замарстинівській, Стрийській, Зубрівській. Помешкання на Пасічній, Залізничній, Стрілецькій (Винники), Величковського (Рясне-2) або Малоголосківській коштуватиме до 1,5 млн грн. Найдорожче коштує трикімнатне житло, площею до 200 кв.м у центрі міста - вул. Цехова, Пекарська, пл. Ринок, Кубанська, Погулянка, Паркова, Туган-Барановського, Куліша, а також на Сихові (Кибальчича) та Личакові (вул. О. Олеся) - від 6,9 до 15 млн грн.

Читайте також: Популярні курорти біля моря в Україні: як доїхати зі Львова та скільки це коштує

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#новини Львова #нерухомість #квартири у львові #купити квартиру у львові #скільки коштує житло у львові #новобудови
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,70
39,80
EUR
42,67
42,75
PLN
9,80
9,87
Оголошення
live comments feed...