• Головна
  • Що значить neverlock, lock та unlock iPhone та який варто купувати?
Новини компаній
17:07, 25 серпня 2020 р.

Що значить neverlock, lock та unlock iPhone та який варто купувати?

Новини компаній

Вирішивши придбати собі смартфон IPhone, новоспечені користувачі часто стикаються із питанням: що значить neverlock, lock та unlock iPhone та який варто купувати? Насправді з цим питанням досить легко розібратись.

Lock або Locked IPhone - це заблокований смартфон виключно під сім-картку одного мобільного оператора. Такі телефони є досить популярними в США, оскільки допомагають користувачеві суттєво зекономити на купівлі телефону. В даному випадку телефон купується разом з контрактом від мобільного оператора, який укладається на певний строк, під час якого користувач повинен користуватись послугами одного оператора зв'язку.

Що значить neverlock, lock та unlock iPhone та який варто купувати?, фото-1

Unlock - це процедура розблокування айфона від необхідності користування однією сім-карткою. Проте тут необхідно бути обережним, оскільки це втручання в прошивку телефона і тому часто unlocked iPhone працює некоректно, наприклад, можливі труднощі у використанні мобільного Інтернету, відсутність постійного та надійного зв'язку чи не неможливість оновлення програмного забезпечення.

Щоб уникнути необхідності розблокування телефону, які несуть за собою ще й додаткові витрати, краще зупинити свій вибір на IPhone Neverlock.

Що значить neverlock, lock та unlock iPhone та який варто купувати?, фото-2

Neverlock - це той IPhone, який офіційно випущено не "залоченим" і він буде працювати з карточкою будь-якого мобільного оператора. Як правило, такі телефони є дорожчими, але з ними Ви не будете стикатися із перешкодами у користуванні, всі сервіси та можливості будуть завжди доступними для Вас, в якій країні Ви б не знаходились.

Магазин Apple Life продає лише Neverlock IPhone з гарантією якості та рекомендує Вам не купувати IPhone через дошку оголошень з третіх рук, а зробити це офіційно у магазині.

Робіть правильні покупки. Краще попередити виникнення проблем, ніж їх вирішувати.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
Високі оцінки користувачів за Достовірність
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,67
39,80
EUR
42,67
42,77
PLN
9,80
9,87
Оголошення
live comments feed...