• Головна
  • У центрі Львова на виставці показали ретро-автомобілі, - ВІДЕО, ФОТО
14:21, 24 серпня 2020 р.
Надійне джерело

У центрі Львова на виставці показали ретро-автомобілі, - ВІДЕО, ФОТО

Фото 032.ua

Фото 032.ua

24 серпня, з нагоди Дня Незалежності, на площі Ринок влаштували виставку ретро-автомобілів. Подію організував місцевий клуб любителів авто українського виробництва - АФК "ЗАЗ-Козак".

Як розповів у коментарі 032.ua президент клубу Остап Бойко, подивитися на автомобілі можна буде до 18:00. Зібрали небагато учасників клубу, щоб дотримуватися карантинних правил і обмежень, уникнути скупчення людей. Попередньо планували здійснити ще й автопробіг попри музеї міста - "Шевченківський гай" і музей визвольної боротьби України, але вирішили обмежитися виставкою.

До 18 години львів'яни зможуть підійти й роздивитися раритетні автомобілі, сфотографуватися з ними та поспілкуватися з власниками таких транспортних засобів. Дехто з учасників також одягнув стиляжне вбрання, щоб відповідати епосі виготовлення автомобілів.

Нагадаємо, подібну подію влаштували на початку серпня у Львові, коли відзначили день народження "Запорожця". Тоді на невеличке свято зібралися власники трьох ретро-авто, які представили публіці. У колі друзів погасили поштову марку, присвячену "Горбатому" та скуштували святкового торта.

Читайте також: Популярні курорти біля моря в Україні: як доїхати зі Львова та скільки це коштує

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#новини Львова #події #Львів #авто #ретро автомобілі #площа Ринок
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,78
39,84
EUR
42,78
42,83
PLN
9,86
9,88
Оголошення
live comments feed...