• Головна
  • До Дня Державного прапора у Львові відбувся забіг з прапорами, - ФОТО, ВІДЕО
12:36, 23 серпня 2020 р.
Надійне джерело

До Дня Державного прапора у Львові відбувся забіг з прапорами, - ФОТО, ВІДЕО

Фото - 032.ua

Фото - 032.ua

23 серпня з нагоди Дня Державного Прапора у Львові влаштували півмарафон. Понад 10 учасників пробігли 10 кілометрів, тримаючи в руках український прапор. 

У такий спосіб вирішили відзначити ще й 30-річчя підняття українського національного прапора над Львівською міською Ратушею. Це було ще 3 квітня 1990 року. Організаторами забігу стали депутати 1-го демократичного скликання Львівської міської ради 1990 року.

Забіг стартував об 11:00 поблизу пам'ятнику Тарасу Шевченкові. Марафонці пробігли понад 10 км. Маршрут забігу з прапорами був таким: стартували від пам’ятника Тарасу Шевченкові на пр. Свободи. Із проспекту спортсмени бігли повз пам'ятник Міцкевичу до Оперного театру, по проспекту Чорновола, вулиці Липинського до кільця біля "Епіцентру" та назад на проспект Свободи.

На відрізку 10 км організатори встановили пункт харчування, де учасники отримали воду та їжу, необхідну під час пробігу. Після фінішу всіх бігунів чекали харчування: піца, чай, кава. По всьому маршруту учасників пробігу супроводжували поліцейський автомобіль і машина супроводу.

Детальніше про забіг з прапорами дивіться у відео: 

Нагадаємо, що 22 серпня у Парку Культури відбулася презентація великого тритомного видання споминів родин загиблих українських воїнів у війні на Донбасі. Також на території парку розвісили 155 портретів полеглих воїнів

Читайте також: Тренди осені 2020: що вдягнути модницям у холодний сезон, - ФОТО

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#День Державного Прапора у Львові #забіг з прапорами у Львові #марафон з прапорами #відео забігу #23 серпня 2020 року
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
40,04
40,08
EUR
43,00
43,07
PLN
9,90
9,93
Оголошення
live comments feed...