• Головна
  • Контролери "Львівелектротрансу" розпили балончик у трамваї: що відомо про ситуацію
16:16, 21 серпня 2020 р.
Надійне джерело

Контролери "Львівелектротрансу" розпили балончик у трамваї: що відомо про ситуацію

Фото: Варта-1

Фото: Варта-1

18 серпня, на зупинці трамвая на розі вулиць Франка та Саксаганського стався конфлікт між контролером "Львівелектротрансу" та пасажиром. За даними очевидців, була також бійка. У зв'язку з конфліктом, тимчасово призупинили рух трамваїв №3 та №8 у Львові.

Як повідомив ресурс "Варта-1" зі слів очевидців події, що контролери розпилили балончик у трамваї, і газ потрапив у очі водія. Водієві стало погано (проблеми з серцем), на місце викликали швидку та поліцію. Пасажирили уточнили, що конфлікт стався через буйного пасажира, який їхав без квитка. І саме до нього застосували балончик, а його вміст випадково потрапив і на водія.

У ЛКП "Львівелектротранс" зібрали брифінг з цього приводу, де бригадир групи контролерів Андрій Фок пояснив свою версію подій. З його слів, пара контролерів зайшла у трамвай №3 на вулиці Франка та почала перевіряти проїзні документи й дотримання пасажирами карантинних обмежень. У салоні побачили трьох пасажирів без масок та які не оплатили за проїзд. Їм висунули вимогу одягнути маски чи покинути трамвай і сплатити штраф за безквитковий проїзд. Рух трамваю до усунення порушень зупинили.

Під час очікування у конфлікт втрутився інший чоловік з ознаками алкогольного або наркотичного сп'яніння, він агресивно поводився, лаявся, а потім спробував побити контролера. У ході шарпанини, раніше судимий (як з'ясувалося згодом) чоловік порвав контролерові форму та зірвав із шиї ланцюжок із кулоном. Із метою самозахисту, працівники "Львівелектротрансу" застосували перцевий газовий балон.

На місці працювали слідчі, які затримали порушника й доставили у Галицький відділ поліції. Вирішується питання щодо відкриття кримінального провадження.

Читайте також: Із 24 серпня діятиме новий розподіл на карантинні зони: до якої віднесли Львів і область

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#новини Львова #Львівелектротранс #контролери #бійка
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,78
39,84
EUR
42,78
42,83
PLN
9,86
9,88
Оголошення
live comments feed...