• Головна
  • Соляна печера «Гармонія» у Трускавці
Реклама
09:00, 1 вересня 2020 р.

Соляна печера «Гармонія» у Трускавці

Реклама
Соляна печера «Гармонія» у Трускавці

Шукаєте місце оздоровлення, релаксу та особливої атмосфери? Завітайте в соляну печеру «Гармонія» у Трускавці. Тут можна не лише покращити загальне самопочуття і зміцнити імунітет, але й відпочити від шаленого щоденного ритму життя.

Курорт Трускавець пропонує незліченну кількість медичних та косметичних процедур, сучасних методик для відновлення організму, зміцнення імунітету та покращення самопочуття. Однією з найпопулярніших сьогодні є спелеотерапія – лікування за допомогою солі.

Лікувальний ефект спелео- або галотерапії досягається за рахунок створення керованого лікувального мікроклімату, максимально наближеного до мікроклімату підземних соляних шахт.

Даний метод є немедикаментозним, тому відвідувати соляну кімнату (галокамеру) можуть і дорослі, і діти . У соляній кімнаті підтримується необхідна вологість, температура та склад повітря, що в комплексі сприяє профілактиці та лікуванню захворювань дихальної системи та шкіри.

Насичене хлоридом натрію повітря позитивно впливає на весь організм, воно вільне від алергенів, вірусів та мікробів, - тому відвідування галокамери сприяє зміцненню імунітету та покращенню загального самопочуття.

Соляна печера «Гармонія» використовує сучасні та професійні косметичні засоби компаній Holy Land Cosmetics (Ізраїль) та Green farm (Україна) - лідерів у цій галузі, аби забезпечити максимальний ефект від пройдених процедур.

Відвідування соляної печери допомагає в лікуванні:

  • Часті ГРВІ чи грип;
  • Часті бронхіту або пневмонії;
  • Хронічні захворювання дихальних шляхів;
  • Кашель пов'язаний з куріням і впливом виробничих полютантів.

Загалом спелеотерапія – це ідеальний та повністю безпечний засіб для лікування захворювань лор-органів та патологій шкіри.

Крім усього перебування в соляній кімнаті допомагає зміцнити та заспокоїти нервову систему і покращити сон.

Відвідуйде соляну печеру у Трускавці для профілактики і ви забудете про часті ГРВІ, бронхіти та пневмонії, позбудетесь кашлю, спровокованого курінням, - Ваші дихальні шляхи очистяться та будуть більш стійкими до зовнішніх подразників, алергенів та вірусів.

З деталями проходження процедури, показами та рекомендаціями Вас ознайомлять кваліфіковані спеціалісти соляної печери «Гармонія».

Пройдіть курс спелеотерапії у соляній печері «Гармонія», зміцніть свою імунну систему і хай застудні захворювання обходять Вас стороною.

А ще, соляна печера «Гармонія»- чудове місце де вам запропонують не тільки сеанси спелеотерапії, а й професійний догляд косметолога, масажиста, пресотерапію та кисневу пінку для різностороннього комплексного впливу на Ваш організм.

Центр оздоровлення краси та релаксу «Гармонія» знаходиться за адресою – м. Трускавець, вул. Степана Бандери, 35.

Деталі за телефонами +38 (097) 677-41-32 або +38 (063) 501-70-32

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
41,44
41,49
EUR
45,43
45,48
PLN
10,57
10,60
Оголошення
live comments feed...