• Головна
  • Домівка врятованих тварин у Львові потребує підтримки та харчів
16:28, 15 серпня 2020 р.
Надійне джерело

Домівка врятованих тварин у Львові потребує підтримки та харчів

Домівка врятованих тварин у Львові потребує підтримки та харчів

15 серпня зоозахисник і співзасновник Домівки врятованих тварин у Львові Орест Залипський повідомив, що його підопічні потребують харчів. Небайдужих львів'ян просять підтримати тварин і птахів зі зоовідділу парку "Знесіння" їжею або матеріально.

Як передає 032.ua, у Домівці є нагальна потреба закупити продукти, хоч зі слів Ореста Залипського, є частковий борг ще за попередню партію. Останнім часом використовували багато риби, яка пішла на корм 32 лелекам, котрих тут прихистили. Окрім цього, є потреба в курятині та зерні.

Фото Ореста Залипського

Фото Ореста Залипського

"Всі зерна - на декілька днів. Поламалась одна з морозилок, ремонту не підлягає. Про інші витрати, крім їжі, зараз і згадувати не хочеться - головне закупити харчі!Маємо велику надію, що не залишите нас сам на сам з бідою. Будемо вдячні будь якій допомозі", - наголосив зоозахисник.

Підтримати Домівку можна харчами: адреса зоовідділку - вулиця Добуша, 24 у Львові; парк "Знесіння". Або ж переказати кошти на одну з банківських карток: 4149 6293 8110 7192 - "ПриватБанк", 4188 3701 3402 3145 - "Райффайзен банк".

Нагадаємо, раніше сайт 032.ua проводив екскурсію Домівкою врятованих тварин і показував, хто там живе. З моменту відкриття, тварин та птахів у цій частині Львова суттєво побільшало.

За матеріалом Ореста Залипського

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#новини Львова #екологія #Орест Залипський #Домівка врятованих тварин
Високі оцінки користувачів за Корисність
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,30
39,40
EUR
42,80
42,93
PLN
9,85
9,90
Оголошення
live comments feed...