• Головна
  • У Львові відкрилася масштабна виставка "Львівська школа акварелі", - ФОТО, ВІДЕО
19:19, 2 серпня 2020 р.
Надійне джерело

У Львові відкрилася масштабна виставка "Львівська школа акварелі", - ФОТО, ВІДЕО

Фото - 032.ua

Фото - 032.ua

1 серпня у Львівському Палаці Мистецтв (PM Gallery) відкрилася виставка "Львівська школа акварелі". Там свої картини презентували 37 художників, які зараз живуть у Львові, або закінчували заклади освіти міста. 

І відомі, і нові обличчя у 2020 році стали частиною виставки акварельного мистецтва у Львові. Організатори назвали експозицію "Львівська школа мистецтв", оскільки тут свої роботи представили львівські митці та ті, що вчилися у закладах освіти Львова. 

За словами художниці та організаторки виставки Галини Отчич, її метою стала презентація львівського акварельного мистецтва. Вона намагалася продемонструвати усю філігранність малюнків акварельними фарбами та розповісти про нових художників. 

Саме однією із нових облич у мистецькому просторі стала художниця Наталя Кучапська. Дівчина дуже полюбляє море, тому на більшості її полотен відтворена ця стихія. До того ж, Наталя має свою унікальну техніку малювання, яку відтворила на двох свої презентованих картинах: "Червоне море" та "Летючий Голландець". 

Малює Наталія Кучапська від самого дитинства. Вона розповідає, що відноситься до сьомого покоління художників у родині, тому мистецтво у неї в крові. Аквареллю вона почала малювати ще від 2016 року, але, не зважаючи на невеликий досвід, вже стала учасницею багатьох міжнародних конкурсів. 

Одак відвідувачі зможуть не лише подивитися на роботи таких знаменитих митців, як Ігора Юрченко, Мечислава Малавського, Тетяни Павлик, Романа Опалинського, а й повність порину в атмосферу акварельного мистецтва. Два тижні на виставці будуть проходити майстер-класи для дорослих та дітей. Вартість одного уроку коштуватиме 250 грн, а проводитимуть їх відомі аквалеристи. 

Додамо, що виставка триватиме до 17 серпня у Львівському Палаці Мистецтв, що на Коперника, 17. 

Читайте також: "Хроніки чумного року": художник Олександр Ройтбурд присвятив виставку пандемії COVID-19, - ФОТО, ВІДЕО

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#виставка #"Львівська школа акварелі" #відкриття виставки Львів #новини Львів #новини Львова
0,0
Оцініть першим
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Авторизируйтесь, чтобы оценить

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,88
39,95
EUR
42,88
42,93
PLN
9,87
9,90
Оголошення
live comments feed...