• Головна
  • У центрі Львова "Газель" в'їхала у болард: постраждав 41-річний пасажир, - ВІДЕО
11:45, 30 липня 2020 р.
Надійне джерело

У центрі Львова "Газель" в'їхала у болард: постраждав 41-річний пасажир, - ВІДЕО

Фото: Ігор Зінкевич

Фото: Ігор Зінкевич

29 липня о 12:35 у Львові на вулиці Беринди трапилася дорожньо-транспортна пригода. Водій фургона "Газель" наїхав на болард. Внаслідок події постраждав пасажир. 

За даними прессулжби поліції Львівщини, порушив правила безпеки дорожнього руху 43-річний водій "Газель", мешканець Пустомитівського району. Тілесні ушкодження отримав пасажир автомобіля, 41-річний львів’янин. Його доставили у лікарню.

Триває досудове розслідування. Правоохоронці встановлюють обставини події. На сторінці у Facebook голова ГО "Варта-1" Ігор Зінкевич опублікував фото та відео із місця події: 

За фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання - штраф від трьох тисяч до п’яти тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправні роботи на строк до двох років, або арешт на строк до шести місяців, або обмеження волі на строк до трьох років, з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

Зазначимо, 29 липня ввечері до Києва транспортували 13-річну дівчинку, яка разом із сестрою та батьками потрапила у автопригоду на трасі Київ - Чоп біля села Дубина, що на Львівщині.

Читайте також: Із 1 серпня в Україні діятимуть нові умови карантину: що зміниться

За даними пресслужби поліції Львівщини

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #032.ua #ДТП #новини
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,83
39,88
EUR
42,81
42,81
PLN
9,86
9,88
Оголошення
live comments feed...