• Головна
  • Круїзи на кораблі, подорож в пригодницькому стилі
Партнерский спецпроект
11:33, 1 липня 2020 р.

Круїзи на кораблі, подорож в пригодницькому стилі

Партнерский спецпроект
Круїзи на кораблі, подорож в пригодницькому стилі

Є такі речі, котрі обов'язково варто спробувати хоча б раз у своєму житті. До переліку таких «must done» справ відносяться й круїзи на кораблі, які є відмінною можливістю прекрасно відпочити, насолодившись подорожжю по заспокійливій ​​водній гладі, наповненою незабутніми, яскравими та дивовижними емоціями.

Ви все ще не зважилися на довгоочікуваний круїз, оскільки не знаєте де саме можна його забронювати?! Тоді запрошуємо вас, дорогі читачі, ознайомитися зі спецпроектом, підготовленим командою 032. Ми впевнені, що тут ви знайдете, забронюєте та у підсумку все ж втілите у життя подорож своєї мрії!

Круїз по Дністру на кораблі "Юрій"

Дністровському каньйону 500 мільйонів років. Забудь про повсякденність, карантин, залиш на декілька днів мегаполіс і урбанізацію, здійсни подорож в часі, відчуй емоції Тома Соєра на сучасному круїзному кораблі Юрій по прототипу кораблів річки Міссісіпі з гребним колесом! Відпочивай в Україні, забудь про пандемію, відпочинь зі своєю сім'єю, друзями, безпечно і з комфортом під час сплаву!

Що ж Вас чекає під час круїзу?

  • Карпатські річки
  • Стрімкі водоспади
  • Тихі красиві каньйони
  • Висадка на одвічні острови під час круїзу
  • Прогулянки на берегах, де не ступала людина

А як щодо умов?

  • Харчування 5 раз на день за кращими рецептами від шеф-кухаря
  • Комфортабельні каюти на чотири або дві людини
  • Wi-Fi. Тільки не захоплюйтеся. Можете викласти фото в Instagram, але не забувайте насолоджуватися природою і пригодами
  • А що вже говорити про риболовлю, шашлик, волейбол й інші ігри?

Вартість круїзу по Дністру

З питань вартості та вільних дат телефонуйте за номером телефону +38 067 256 36 06.

Дводенний круїзний сплав на Дністрі на кораблі «Юрій» – це хороша можливість з користю активно провести вихідні, вирвавшись за межі міста. Відпочити біля багаття, переночувати в наметі під зірками. Це дивовижний шанс "перезавантажити" себе, зробити паузу в повсякденній рутині та побачити щось нове. Чисте повітря, гуркіт джерел чистісінької води, спів диких птахів і безмежна енергія природних стихій – відчуй себе частиною пригодницької експедиції.

Команда професіоналів під час круїзу зробить все, щоб це був кращий відпочинок для Вас. Гарантуємо – Вам буде що розповісти знайомим, а кількість незабутніх кадрів перевищить всі ліміти. Не даремно фотографи нерідко відвідують круїз на кораблі "Юрій" по Дністру. Він здатний відкрити неповторні пейзажі, які більше ніяк не побачити, окрім як сплаву по річці.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
Високі оцінки користувачів за Достовірність
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
41,50
41,60
EUR
45,10
45,20
PLN
10,50
10,53
Оголошення
live comments feed...