• Головна
  • Платні камери в СІЗО - у подарунок: Мін'юст запровадив нову послугу, - ЦІНА
19:13, 24 липня 2020 р.
Надійне джерело

Платні камери в СІЗО - у подарунок: Мін'юст запровадив нову послугу, - ЦІНА

Фото: unian.ua

Фото: unian.ua

24 липня Міністерство юстиції анонсувало, що в Україні розпочала діяти "Послуга наперед". Відтепер можна придбати подарункові сертифікати на користування платними камерами в українських слідчих ізолятора. 

Про це повідомили у пресслужбі Міністерства юстиції. Будь-яка особа, яку взяли під варту, має право надати адміністрації СІЗО підтвердження оплати послуги та скористатися нею впродовж шести місяців із дня здійснення відповідного платежу.

Проєкт діє у 19 установах виконання покарань в Україні. Зокрема, у "Львівському слідчому ізоляторі", що розташований на вулиці Городоцькій, 20. У цій установі вартість послуги становить 1000 гривень за добу. За тиждень потрібно заплатити 3500 гривень, 4000 гривень - за місяць.

Придбати сертифікат можна за допомогою комп’ютера або смартфону. Варто перейти за посиланням. Обрати слідчий ізолятор та кількість днів ув'язнення та вартість. Після цього оплатити послугу та роздрукувати сертифікат. 

Зазначають, що якщо протягом 6 місяців особа не буде взята під варту та не потрапить у СІЗО, кошти зараховуватимуть до спеціального фонду державного бюджету СІЗО у якості благодійної допомоги. До того ж, якщо не буде вільних місць у платних камерах при прибутті до СІЗО особи, яку взяли під варту, адміністрація поверне кошти за придбаний сертифікат. 

Читайте також: У Львові малюють мурал, присвячений Андрею Шептицькому: як виглядатиме

Матеріал підготовлений за даними пресслужби Мін'юсту

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #032.ua #СІЗО #платні_камери #новини
0,0
Оцініть першим
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Авторизируйтесь, чтобы оценить

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
41,47
41,51
EUR
45,74
45,79
PLN
10,61
10,64
Оголошення
live comments feed...