• Головна
  • У МОЗ розповіли про ситуацію з COVID-19 на Львівщині: плануються кадрові зміни
12:10, 18 липня 2020 р.
Надійне джерело

У МОЗ розповіли про ситуацію з COVID-19 на Львівщині: плануються кадрові зміни

Фото - з відкритого доступу

Фото - з відкритого доступу

18 липня під час щоденного онлайн-брифінгу міністр охорони здоров'я Максим Степанов розповів про ситуацію з лікуванням коронавірусу у Львівській області та розповів хто за це нестиме відповідальність. 

Після приїзду з Львівщини очільник Міністерства охорони здоров'я Максим Степанов назвав ситуацію в області критичнию та розповів про можливе звільнення начальника Департамента охорони здоров'я ЛОДА.

Як повідомляє журналістка 032.ua, сьогодні міністр наголосив, що на Львівщині за місяць не вдалося виправити усі помилки та зауваження. Отож зараз МОЗ готує подання про кадрові зміни у області.

"Коли я побачив ситуацію у Львівській області, то з представниками влади у мене була конструктивна розмова. Я дав термін, 1 місяць, виправити усі проблеми, які там виникли. Отож через місяць на Львівщину поїхава відповідна комісія Міністерства охорони здоров'я. Вони вже повернулись та показали результати їх перевірки. Зараз ми готуємо відповідне подання, щодо прийняття кадрових змін у Львівській області. Можу сказати, що на багато зауважень просто не звернули уваги", - додав посадовець. 

Нагадаємо, що станом на ранок суботи, 18 липня, у Львівській області підтверджених 7891 випадків інфікування коронавірусом. З них - 207 людей померли та 1326 пацієнтів одужали.

Читайте також: У МОЗ розповіли, як та на скільки підвищать заробітну плату лікарів з 1 вересня, - ВІДЕО

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#коронавірус #Львів #кадрові зміни #перевірка МОЗ #яка ситуація #нові захворювання
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,37
39,41
EUR
42,85
42,90
PLN
9,90
9,92
Оголошення
live comments feed...