• Головна
  • Від сьогодні у Львові запрацювали усі комунальні садочки, - ВІДЕО
15:14, 17 липня 2020 р.
Надійне джерело

Від сьогодні у Львові запрацювали усі комунальні садочки, - ВІДЕО

Фото - з відкритого доступу

Фото - з відкритого доступу

Від 17 липня для дітей свої двері відчинили усі комунальні садочки Львова. Заклади дошкільної освіти дотримуються усіх протиепідемічних правил Міністерства охорони здоров'я. 

Як повідомляє журналістка 032.ua, начальниця управління освіти Львівської міської ради Зоряна Довганик розповіла, що від 17 липня запрацювали усі комунальні садочки міста, загалом сьогодні до них пішли 1100 дітей (5% від загальної кількості). Натомість 20 липня (понеділок) до закладів дошкільної освіти завітають значно більше дошкільнят. Керівники закладів провели опитування серед батьків і з'ясували, що у понеділок вже буде 40% від загальної кількості дітей. 

За словами Зоряни Довганик, львівські заклади дошкільної освіти забезпечені усім необхідним. Міськрада закупила на усі садочки засобів індивідуального захисту на суму понад 3 млн гривень. Серед них: одноразові маски, рукавиці, халати, антисептики, безконтактні термометри, рідке мило та паперові рушнички. 

До того ж, під час перевірки дитячих садочків комісія вилучила усі м'які іграшки та великоворсні килими. Меблі розставили так, аби між дітьми була якомога більша дистанція. Також керівники попередили усіх батьків, що під час пандемії заборонено приводити дітей з будь-якими ознаками ГРВІ. 

Нагадаємо, що 17 липня у Львові та на Львівщині підтвердили 7754 випадки інфікування коронавірусом, з них 203 людини померли, 1305 пацієнтів одужали

Читайте також: Правила роботи дитячих садочків під час карантину: інформація від МОЗ

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#відкриття дитячих садочків #садочки Львів #як працюватимуть садочки #ЛМР
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,74
39,86
EUR
42,76
42,90
PLN
9,85
9,93
Оголошення
live comments feed...