• Головна
  • У Міжнародному аеропорту "Львів" запрацював пункт забору для ПЛР-тестування на COVID-19
20:13, 16 липня 2020 р.
Надійне джерело

У Міжнародному аеропорту "Львів" запрацював пункт забору для ПЛР-тестування на COVID-19

У Міжнародному аеропорту "Львів" запрацював пункт забору для ПЛР-тестування на COVID-19

16 липня у Міжнародному аеропорту "Львів" запустили нову послугу для пасажирів. У приміщенні летовища почав діяти пункт забору лабораторії Unilab. Тут збиратимуть біоматеріал для ПЛР-тестування на коронавірусну хворобу, щоб достроково припинити самоізоляцію осіб, які перетнули державний кордон.

Як повідомили у пресслужбі Львівського аеропорту, 23 пасажири, які прибули з Лондона до Львова уже пройшли ПЛР-тестування. Медична процедура разом з оформленням триває 15 хв. Втім, таке задоволення не безкоштовне - 1500 грн. Оплатити тест можна лише через інтернет-сторінку.

"Ми раді сприяти нашим пасажирам і полегшувати для них умови подорожі. Сподіваємося, що можливість зробити тест в аеропоту допоможе мандрівникам пришвидшити вихід з самоізоляції", - заявили представники летовища.

Нагадаємо, в Україні та на Львівщині зокрема поступово послаблюють обмежувальні заходи в рамках адаптивного карантину. Так, низка країн уже відновила авіаперевезення пасажирів із додатковими карантинними обмеженнями або без таких. Раніше сайт 032.ua писав куди можна полетіти зі Львова та скільки це коштує. "Укрзалізниця" також запустила поїзди до морських курортів в Україні.

Читайте також: Чи змогли б ви скласти ЗНО з фізики, - ТЕСТ

За матеріалами аеропорту "Львів"

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#новини Львова #аеропорт Львів #ПЛР #коронавірус
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Спецтема
Усі матеріали, що стосуються поширення коронавірусу у Львові, Україні та світі, останні новини від державної влади та міста, корисна інформація для українців, поради від лікарів, актуальна інформація про роботу закладів громадського харчування, торгових центрів тощо.

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
41,47
41,51
EUR
45,74
45,79
PLN
10,61
10,64
Оголошення
live comments feed...