• Головна
  • На Львівщині дозволили відновити роботу дошкільних навчальних закладів
18:46, 13 липня 2020 р.
Надійне джерело

На Львівщині дозволили відновити роботу дошкільних навчальних закладів

Фото: @benwhitephotography

Фото: @benwhitephotography

13 липня відбулося позачергове засідання обласної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій. У Львівській ОДА вирішили частково послабити карантинні обмеження. Такі дії зумовлені покращенням статистики зі захворюваністю на COVID-19.

Як повідомили у пресслужбі ЛОДА, зниження коефіцієнту нововиявлених випадків інфікування коронавірусом до 8,36% при нормі менше 11% дозволило послабити обмежувальні заходи. Втім, мешканців області просять і надалі носити маски та зберігати безпечну дистанцію й уникати місць масового скупчення людей.

Згідно із рішенням комісії, на Львівщині дозволили діяльність закладів культури з наповненістю понад 50 відсотків стаціонарних розміщених місць для сидіння та/або більше однієї особи на 5 кв. метрів площі закладу культури.

Комісія встановила роботу розважальних закладів (нічних клубів), а також суб’єктів господарської діяльності з надання послуг громадського харчування з організацією дозвілля або без нього (ресторанів, кафе, барів, закусочних, їдалень, кафетеріїв, буфетів тощо), закладів культури, крім кінотеатрів та крім діяльності з надання послуг громадського харчування із застосуванням адресної доставки замовлень та замовлень на винос до 23-ї та з 7-ї години ранку.

Окрім того, комісія дозволила відновити роботу дошкільних навчальних закладів та інклюзивно-ресурсних центрів. Також вирішили розгорнути роботу лабораторного підрозділу КНП "Клінічна лікарня швидкої медичної допомоги м. Львова" на базі лабораторних потужностей Львівської регіональної державної лабораторії Державної служби з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів.

Читайте також: В Управлінні освіти Львова розповіли, чи готові дитячі садочки до відкриття

За матеріалами ЛОДА

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#новини Львова #коронавірус #COVID-19
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,95
40,10
EUR
42,92
43,10
PLN
9,84
9,89
Оголошення
live comments feed...