• Головна
  • Жителі Львова та Львівської області зможуть сплатити за електроенергію з мобільного рахунку Київстар
Новини компаній
15:00, 13 липня 2020 р.

Жителі Львова та Львівської області зможуть сплатити за електроенергію з мобільного рахунку Київстар

Новини компаній

Київстар пропонує клієнтам «Львівенергозбуту»*, які проживають у Львові та Львівській області, зручний альтернативний спосіб сплатити за споживання електроенергії з мобільного рахунку через SMS-повідомлення без комісії.

У такий спосіб сплатити за електроенергію зможуть абоненти передплаченого зв`язку, користувачі смартфонів і кнопкових телефонів.

«Кількість користувачів мобільним рахунком як безготівковим гаманцем в Україні постійно росте. Наприклад, за останній рік, з березня 2019 по березень 2020 року, користування послугами оплати з мобільного рахунку зросло в п`ять разів. Ми відповідаємо на цей попит та спільно з партнерами постійно поповнюємо каталог цікавими та затребуваними мобільними фінансовими сервісами. На цей раз ми запропонували жителям Львова та Львівській області не тільки зручний, але й по-справжньому унікальний сервіс», - коментує Сергій Коптік, директор департаменту мобільних фінансових сервісів Київстар.

Починаючи з липня клієнтам «Львівенергозбут», які є абонентами Київстар, раз на місяць із номера 5959 надходитиме SMS з готовим до сплати рахунком за електроенергію, який можна сплатити з мобільного рахунку без комісії. Достатньо мати суму грошей на рахунку мобільного телефона не менш ніж сума рахунку за споживання електроенергії. 

Щоб сплатити, абоненту необхідно надіслати у відповідь SMS повідомлення із цифрою 1. Плата за відправлення SMS не стягується. А перевірити інформацію про сплату можна в особистому кабінеті на сайті «Львівенергозбуту» наступного дня, або в паперовому рахунку, який надійде абонентам поштою. Також на сайті за посиланням можна ознайомитися з детальною інструкцією про те, як сплатити за електроенергію з мобільного рахунку.

"Якісне обслуговування клієнтів є пріоритетом для енергопостачальної компанії «Львівенергозбут». Ми планомірно впроваджуємо і розвиваємо інноваційні продукти, аби наші послуги були максимально зручними, а відносини з клієнтами – стабільними і довготривалими. Спільно із Київстар «Львівенергозбут» вирішив нагальну потребу сотень тисяч людей у період карантину: вони зможуть користуватися звичними послугами і здійснювати оплату за них, не виходячи з дому. Я впевнений, що ця кооперація стане успішним прикладом розробки і впровадження дружніх до клієнтів технологій і сервісів", - додає Костянтин Михайлович Ющак, директор ТОВ «Львівенергозбут». 

За допомогою мобільного рахунку Київстар можна оплатити більше ніж 3 000 послуг. Серед них - оплата комунальних платежів, інтернету і телебачення, оплата проїзду в громадському транспорті, переказ грошей з одного мобільного рахунку на інший і на банківську карту, послуги страхування, покупка квитків в театр, на концерти, а також оплата штрафів за порушення ПДР. Оплату можна здійснювати за допомогою мобільного застосунку «Смарт-Гроші», на сайті money.kyivstar.ua та на сайті фінансового партнера, або через USSD-команди на кнопковому мобільному телефоні. Послуги оплати за допомогою мобільного рахунку надаються на базі електронних грошей Національної платіжної системи «ПРОСТIP» у партнерстві з АТ «АЛЬФА-БАНК».

Київстар регулярно оновлює список сервісів і проводить акції зі скасуванням комісії на різні види послуг. Актуальні пропозиції і акції можна знайти на сайті в розділі Акції.

*ТОВ «Львівенергозбут» — компанія, яка постачає електроенергію споживачам міста Львова та Львівської області.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
41,50
41,60
EUR
45,10
45,20
PLN
10,50
10,53
Оголошення
live comments feed...