• Головна
  • 16 чарівних собачок з ЛКП "Лев" шукають добрих господарів, - ФОТО
20:16, 13 липня 2020 р.
Надійне джерело

16 чарівних собачок з ЛКП "Лев" шукають добрих господарів, - ФОТО

16 чарівних собачок з ЛКП "Лев" шукають добрих господарів, - ФОТО

У Львові на вулиці Промисловій, 56 діє ЛКП "Лев". Зараз на базі підприємства на перетримці перебуває 16 собачок. 10 хлопчиків та 6 дівчаток. Усі вони провакциновані та шукають добрих господарів. Редакція 032.ua пропонує познайомитися ближче з кожною тваринкою.

8-річний Рімус - солідний пес, який любить вичесування та обійми. Мав на собі ошийник, тож ймовірно загубився. 1-річний Вайт - красивий собачка з характером, зараз займається з кінологом, підійде в родину з дисципліною. Філчу 1 рік - це маленький кумедний песик, дуже добрий. Зараз він проходить лікування у зв'язку з невеликим облисінням на спинці. 6-річний Арнольд з Погулянки - дуже харизматичний пес, що пережив серйозну травму - перелом тазу. Усе вказує на те, що у нього був господар, який його покинув.

Вовчику 8 років, він стабільно приїжджає на вакинацію. Спокійний пес любить поїсти та дати настанови молодшому поколінню. 2-річний Емай - радісний та соціалізований песик, на якому був ошийник. Можливо, його шукає господар. 4-річний Томас - дуже спокійний ягдтер'єр, що любить лежати на колінах і щоб його гладили. Коді 1 рік - це маленький собачка, що потребує особливої уваги та турботи. 3-річний Клаус - міцний добряк, який скоріш за все раніше жив з людьми.

Фреді 9 років, веселий здоровань, який проходить заняття з кінологом. Не зважаючи на вік, буде чудовим охоронцем. 1-річна Пеппі дуже висока собачка, яка не вміє гуляти на повідку, але підкорює позитивом. 2-річна Пандора - мама Пеппі, лагідна собачка з травмою лапки, яку отримала під час порятунку своїх дітей, бо мусила розбити скло. 3-річну Сафіну зрадили колишні господарі, бо вона не гавкає. Це весела й дружелюбна собачка, котрій потрібні такі ж господарі. Дейзі 5 років - це маленька і ляклива собачка, яка любить грітися на сонці та вчиться довіряти людям. Праді 1 рік - це незалежна і горда сестра Пеппі, має гарну зовнішність і стійкий характер. 2-річна Санса - ягдтер'єр у розквіті сил, енергійна та гавкуча собачка, якій дуже потрібна "своя" людина.

Нагадаємо, з усіма собачками можна познайомитися ближче на території ЛКП "Лев" на вулиці Промисловій, 56. Комунальне підприємство працює щоденно з 8:00 до 20:00. Контактний номер: 068-535-45-45. Більше про чотирилапих, які шукають добрих господарів ТУТ.

Усі фото надали 032.ua у ЛКП "Лев"

Читайте також: Чи змогли б ви скласти ЗНО з фізики?

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#новини Львова #собачки #пес #прихистіть #ЛКП Лев
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
41,50
41,60
EUR
45,10
45,20
PLN
10,50
10,53
Оголошення
live comments feed...