• Головна
  • Службові розслідування в мерії Львова тепер проводитимуть і для захисту своїх працівників
12:11, 10 липня 2020 р.
Надійне джерело

Службові розслідування в мерії Львова тепер проводитимуть і для захисту своїх працівників

Львівська міська рада, фото 032.ua

Львівська міська рада, фото 032.ua

10 липня виконком Львівської міськради затвердив Положення щодо порядку проведення службового розслідування у мерії та її виконавчих органах, підприємствах, установах та організаціях, які їм підпорядковані. Службові розслідування проводитимуть щодо працівників, яким висунули підозри, а також для захисту підозрюваних.

Як передає 032.ua, проєкт рішення розробив юридичний департамент мерії спільно з сектром доброчесності. За словами керівниці департаменту Гелени Пайонкевич, це перший документ такого типу, який прийняли у мерії. Раніше службові розслідування проводили на підставі постанови Кабміну. Зараз його деталізували і він передбачає швидке розслідування справи, яке спрямоване і на зняття неправомірних обвинувачень щодо працівників мерії.

Згідно з матеріалами рішення, службове розслідування проводитимуть: у разі невиконання або неналежного виконання уповноваженими особами своїх функцій, у разі недотримання законодавства, на вимогу відповідальних осіб, з метою виявлення причин та умов корупційних правопорушень. Разом із тим, розслідування не проводитимуть за анонімними повідомленнями, заявами та скаргами, крім випадків, коли анонімне повідомлення стосується порушення вимог Закону та наведена у ньому інформація стосується конкретної особи, містить фактичні дані, які можуть бути перевірені.

Читайте також: Скільки заробляє Андрій Садовий і його заступники у Львівській міській раді

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#новини Львова #Львівська міська рада #ЛМР #службові розслідування
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,78
39,85
EUR
42,85
42,90
PLN
9,86
9,89
Оголошення
live comments feed...